Cursus Nederlands 2018-11-01T09:42:51+00:00
Loading...

Curus Nederlands

Stond Kruijswijk nu bovenaan of boven aan in het klassement? Heb je iets ‘gedelete’, ‘gedeleted’ of ‘gedeletet’? En wat is het antwoord op een ontkennende vraag? Op deze en andere vragen krijg je antwoord tijdens de cursus Nederlands van Flow Languages. Het is van groot belang om op een correcte manier te schrijven en op een professionele manier te communiceren: zeker in je zakelijke communicatie in het Nederlands. En er is niets zo veranderlijk als de Nederlandse taal.

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Alle aspecten van de Nederlandse taal waar jij op getraind wilt worden komen aan bod: niet alleen grammatica, maar ook het opstellen van een goede brief/e-mail, een goede zinsbouw en de juiste woordkeus. Zo zijn er verschillende media die je kunt gebruiken in je communicatie, zoals e-mails en brieven. Je leert niet alleen de grammaticaregels door en door kennen in onze cursus Nederlands, maar je leert ook om de doelgroep en het medium goed in te schatten en zo voor de juiste stijl en woorden te kiezen. Door een correcte toepassing van de Nederlandse spelling en grammatica, de juiste toon en een heldere formulering vergroot je jouw kansen, bijvoorbeeld op de arbeidsmarkt: je boodschap komt duidelijk en professioneel over.

Voordelen op een rij

– Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
– Vaste trainingstijd
– We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
– Via de website kun je 24/7 je persoonlijke pagina inzien, inclusief agenda en cursusmateriaal
– Na afloop ontvang je een certificaat van deelname

De cursus gaat vanaf mei 2018 van start op onze trainingslocatie in Waalwijk bij minimale deelname van acht personen. Schrijf je nu in via onderstaande knop!

Wil je meer informatie over de invulling van de cursus? Stuur dan even een mailtje naar info@flowlanguages.nl of bel met 0416 – 650 320. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend onze brochure aanvragen.

Direct inschrijven of meer informatie opvragen

Gratis brochure aanvragen