Cursus zakelijk Spaans2018-10-25T09:16:37+00:00
Loading...

Cursus zakelijk Spaans

Meer dan een vakantieland
Menigeen heeft wel eens vakantie gevierd aan de Costa Brava of de Costa del Sol. Maar Spanje is meer dan een heerlijk vakantieoord: het is tevens een belangrijke partner op economisch en politiek gebied. Het Spaans is na het Engels bovendien de belangrijkste taal in de westerse wereld. In totaal spreken ongeveer 400 miljoen mensen deze prachtige taal. Het aantal mensen dat Spaans spreekt neemt zelfs nog altijd toe! Flow Languages helpt jou met deze cursus zakelijk Spaans in de communicatie met je Spaanse klanten, leveranciers en collega’s, of gewoon tijdens de vakantie!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Investeren in een goed zakelijk contact

Om succesvol zaken te doen in Spanje is het belangrijk om te investeren in je buitenlandse relaties. Dit doe je onder andere door je te verdiepen in de taal. Spaanstaligen stellen het bijzonder op prijs als je in hun eigen taal met ze communiceert: je hebt dan nét even een streepje voor. We kunnen je in deze cursus zakelijk Spaans – desgewenst – ook voorbereiden op de zakelijke Spaanse cultuur, zodat je goed voor de dag komt. In Spanje is het bijvoorbeeld erg belangrijk om veel en direct contact te hebben met je zakenpartner(s). Spanjaarden investeren graag – ook in de zakelijke wereld – in een goede persoonlijke relatie. Als je hier rekening mee houdt en op inspeelt, dan is dit dé sleutel tot succes in de Spaanse zakenwereld.

Na een intake waarin we de precieze wensen en het taalniveau van de deelnemers vaststellen, stellen we een maatwerktraining op. Flow Languages tilt jouw Spaans naar een hoger niveau!

Voordelen op een rij

– Met de cursus zakelijk Spaans versterk je jouw business
– Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
– Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau (volgens CEFR) en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
– We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
– We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en ervaren taaltrainers

Direct inschrijven of meer informatie opvragen

reCAPTCHA is required.
Gratis brochure aanvragen