Go Flow Duits2018-10-25T09:48:26+00:00

Wees eens eerlijk: hoe goed is jouw zakelijke Duits? Heb jij ook weleens dat je denkt: die sales meeting of dat onderhandelingsgesprek had eigenlijk best wel wat soepeler gemogen? Of merk je dat jouw Duitse zakenpartner het wel op prijs zou stellen als jouw Duits meer op niveau zou zijn?

Begrijpelijk. Juist daarom heeft Flow Languages de Go Flow Masterclass en Go Flow Workshop. Korte, zeer effectieve en leerzame Masterclass en Workshop in a day die je écht verder helpen jouw doelen te bereiken en je omzet te verhogen. Bovendien worden ook belangrijke cultuurverschillen behandeld.

Waar wacht je nog op? Just Go Flow!

GO FLOW MASTERCLASS & WORKSHOP

Go Flow Masterclass:

ZAKELIJK DUITS VOOR MEETINGS

Wil je graag jouw Duitse taalvaardigheden bijspijkeren – tijdens een avond- of ochtendsessie? Leren hoe je beter en overtuigend kunt overkomen in een vergadering of onderhandeling met jouw Duitstalige relaties?
Meld je dan aan voor ons interactieve masterclass.

Tijdens de Go Flow Masterclass komen heldere punten aan bod, zoals concrete sleutelzinnen en uitdrukkingen. Je bent meteen in staat deze te gebruiken om met succes te communiceren. Je leert de meest belangrijke
vraagtechnieken, bespreekt effectieve zinnen om je mening te geven in het Duits, behandelt strategieën om voor- en nadelen te benadrukken en herhaalt de meest belangrijke grammaticaonderdelen. Uiteraard komen ook zakelijke cultuurverschillen en taalblunders aan bod.

Go Flow Workshop:

SUCCESVOL VERKOPEN EN PRESENTEREN IN HET DUITS

Je wil je bedrijf, product of dienst zonder te aarzelen, sterk en overtuigend kunnen presenteren aan jouw Duitstalige relaties? Je wil weten hoe je jouw (verkoop-)gesprekken effectief kunt professionaliseren? Je bent benieuwd welke zakelijke cultuurverschillen cruciaal zijn als je contracten wilt binnenhalen of jouw marges wilt vergroten?

De eendaagse Workshop is bedoeld voor ondernemers, sales en account managers die beroepsmatig te maken hebben met de Duitse taal en professioneel willen communiceren met hun Duitstalige relaties.
In één dag leer je belangrijke vaardigheden om zelfverzekerd en overtuigend te kunnen deelnemen aan onderhandelingen of verkoopgesprekken met de
oosterburen. Je wordt vertrouwd gemaakt met zakelijke cultuurverschillen en omgangsvormen en krijgt tijdens de training feedback van de trainer op uitspraak, formeel/informeel taalgebruik en vocabulaire. Daarnaast is er ruime aandacht voor grammatica.

Let op: het maximum aantal deelnemers is 12. De kleine groepen zorgen voor een aangename en kwalitatief goede studie- en werksfeer. Een goede basiskennis van de Duitse taal is een vereiste. (minimaal B1)

Masterclass

Wanneer? 12 juni in de avond
(17.00 – 21.00)
Waar? Restaurant Vroeg, Bunnik
inclusief diner

Kosten per persoon €390,- ex. btw

Aanmelden

Workshop

Wanneer? 14 juni
(9.00 – 16.00)
Waar? Restaurant Vroeg, Bunnik
inclusief lunch

Kosten per persoon €690,- ex. btw

Aanmelden

Masterclass

Wanneer? 23 maart in de ochtend
(09.00 – 13.00)
Waar? Restaurant Vroeg, Bunnik
inclusief lunch

Kosten per persoon €390,- ex. btw

Aanmelden

Ilona Bauer is geboren in Duitsland en een ervaren taal- en cultuurtrainer. Ze studeerde bedrijfseconomie en werkte in Berlijn, Hamburg en New York.