FAQ items aan het laden...

Over ons

Wij zijn specialist in het uitvoeren van vertalingen voor het bedrijfsleven en overheid. Daarbij kun je denken aan de vertaling van handleidingen, instructieboeken, (technische) documentatie, juridische documenten, productinformatie, rapporten, commerciële en promotionele teksten en websites. Inmiddels beschikken wij over een brede expertise op een groot aantal vakgebieden en in diverse talencombinaties. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor taaltrainingen, copywriting, dtp-werk, ondertitelingen en tolkdiensten.

In onze aanpak staan service en kwaliteit centraal

In onze aanpak staan service en kwaliteit centraal. We doen er alles aan om de hoge kwaliteit van onze vertalingen te bewaken. We houden bijvoorbeeld per opdrachtgever databestanden van vertalingen bij. Mede daardoor zijn de door ons uitgevoerde vertalingen zeer consistent wat betreft taalgebruik en (technisch) jargon. Bovendien worden alle vertalingen uitgevoerd door ervaren native speakers. Daarnaast onderwerpt een revisor, die over deskundige kennis beschikt over de bron- en doeltaal, de vertaling vóór aflevering nog eens aan een extra correctieronde.

Onze aanpak wordt niet alleen gekenmerkt door kwaliteit, maar ook door een sterk gevoel voor service en snelheid. Door deze combinatie staan wij garant voor een vlotte en vlekkeloze afwerking van alle opdrachten, van klein vertaalwerk tot grote meertalige en specialistische projecten. Onze gemotiveerde en hoogopgeleide medewerkers zorgen voor een uitstekende teamgeest op kantoor, en dat zie je weer terug in onze vertalingen. We stellen ons graag even aan je voor:

Lisette Coolen
Lisette CoolenEigenaar
Lisette studeerde aan de Universiteit van Leuven (KUL, divisie KVH Antwerpen) en voltooide daar haar studie Nederlands, Frans en Spaans. Na haar studie begon zij meteen bij Flow Languages, waar ze nu eigenaar van is. Ze is het aanspreekpunt binnen Flow Languages en actief betrokken bij zowel acquisitie als de dagelijkse werkzaamheden.
Boudewijn Goossens
Boudewijn GoossensManager taaltrainingen en -reizen
Boudewijn studeerde Italiaanse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Utrecht. Bij Flow Languages is hij nu actief als senior projectmanager. Hij verzorgt het klantcontact, bewaakt de kwaliteitsprocessen en houdt zich bezig met (zakelijke) taaltrainingen en de taal- en cultuurreizen.
Eva Geerts
Eva GeertsProjectmanager en copywriter
Eva behaalde haar BA Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Daarna specialiseerde ze zich op het gebied van teksten tijdens een duale master aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie sloot ze zich aan bij Flow Languages, waar ze de Nederlandse teksten verzorgt en tevens werkzaam is als projectmanager.