Referenties

Flow Languages heeft al veel kunnen betekenen voor diverse opdrachtgevers. Wij bieden onder andere vertalingen, ondertitelingen en taaltrainingen, maar ook interessante en educatieve taalreizen naar diverse wereldsteden zoals Rome, Glasgow en Berlijn. Op deze pagina vind je een overzicht van de referenties die we van onze tevreden klanten hebben mogen ontvangen.

Deze mensen gingen je voor:

“Een prettige partner om mee samen te werken.”

“Ik werk inmiddels al ruim 4 jaar met Flow Languages en ben zeer tevreden met zowel de artikelen en referentieverhalen als met de vertalingen die zij voor ons verzorgen. Door de open en informele communicatie kunnen we altijd snel schakelen en verloopt iedere opdracht vlekkeloos. Ook weet Flow mijn wensen steevast op de juiste manier te ‘vertalen’ naar een goed verhaal én worden de vertalingen door native speakers geschreven, waardoor ik verzekerd ben van een perfecte tekst. Ik heb in Flow een heel fijne en betrouwbare partner gevonden!”

Sarah Pilasky, Transsmart (Vertalingen & DTP)

“As a Translation Manager for a Fortune 500 company, the main challenge is to meet countless expectations. Speed, competitive prices and effectiveness are only a few of them. But I personally see it as a matter of People!

Flowlanguages BV excels on this key aspect, as you will always find passionate professionals with the right know-how for your company. With Flowlanguages BV, each individual’s passion will play a key role in your content “culturalization” going beyond plain translation.”

Gaetano Nuvoletta, Translation manager at Owens Illinois (Vertalingen)

“Wij werken al vijf jaar met Flow Languages. Soms hebben we bijna wekelijks vertaalopdrachten vanuit het Engels naar het Duits, Nederlands of Spaans. Wij zijn erg blij met onze samenwerking met Flow Languages, omdat ze altijd een consistent en goed resultaat leveren. Eva stuurt altijd een bevestiging van ontvangst en levert heel snel de opdrachten aan. Voor ons als tuinbouwbedrijf is het belangrijk dat de vertaler “onze” gespecialiseerde taal spreekt en dat is bij Flow Languages absoluut het geval.”

Dasha Koptina, Ludvig Svensson (Vertalingen)

“Wij worden altijd zeer vriendelijk en snel geholpen. Een prettige partner om mee samen te werken.”

Yvette Kropman, Schöck (Vertalingen)

Hier zijn we geweest:

Taalreizen

Wat is er nu leuker dan een nieuwe taal leren en dit direct in de praktijk te brengen? Met onze taal- en cultuurreizen bieden wij de ideale mix tussen taal en cultuur. Met onze reizen gaan we naar diverse wereldsteden zoals Rome, Glasgow, Toledo en Florence. Benieuwd hoe anderen deze reizen ervaren hebben?

Bekijk onze taalreizen

Deze mensen gingen je voor

“Het was een geweldig en onvergetelijk weekend. Wat een geweldige manier om Rome te leren kennen. Door jullie enthousiasme voelde ik me er thuis. Ik ben erg enthousiast over deze reis en ik zou het iedereen aanbevelen.”

Johan Timmermans

“De combinatie van taalles, het onderdompelen in de cultuur en een fijne vibe tijdens je verblijf maken het zo waardevol.”

Arnold Reyneveld

“Ik vond de lessen heel erg leuk. Boudewijn kan goed uitleggen en lesgeven. Florence is ook een superstad om dit in te doen. Klein, handzaam, overzichtelijk met een ruim aanbod aan cultuur.Ik heb ook echt heerlijk gegeten, gelachen, geleerd, gezien. En ik heb zo enorm veel energie opgedaan. Ook heb ik me opgegeven voor een cursus Italiaans hier thuis, terwijl mijn interesse eerst bij het Spaans lag. Missie geslaagd dus:)”

Loes Falkena