Taal- en cultuurreis Florence (mei) 2018-04-19T14:25:13+00:00

Taal- en cultuurreis Florence (mei)

In 2018 geeft Flow Languages opnieuw korte, intensieve maar zeer interactieve taaltrainingen in Italië. Eind mei reizen we naar Florence: stad van de Davide van Michelangelo, Dante Alighieri, voetbalclub Fiorentina, maar ook decor van de laatste roman van Dan Brown: Inferno. Ook hier bestaat het programma uit taallessen van vrijdag tot en met maandag, afgewisseld met uitstapjes naar musea als het Uffizi (het grootste Renaissance-museum ter wereld). Uiteraard kun je alles wat je leert meteen in de praktijk te brengen, en dat allemaal in het prachtige Italië!

Deze reis op een rij:

Florence
De lessen zijn van 25 t/m 28 mei 2018.

Voor € 400 krijg je tijdens deze 4 dagen intensieve praktijkles midden in de stad en nemen we je mee langs de vele monumenten die Florence rijk is!

Dit betekent:

  • inspirerende interactieve lessen in het centrum, inclusief lesmateriaal;
  • o.a. bezoek aan het Uffizi-museum, een wijnproeverij en koffieworkshop*
  • les van ervaren docenten Italiaans;
  • de perfecte combinatie tussen taal en cultuur;
  • de mogelijkheid om alles wat je leert direct in de praktijk te brengen;
  • intensieve begeleiding van het team van Flow Languages.

De kosten voor de overnachtingen, vluchten, de lunch en het diner  zijn niet inbegrepen in de prijs. De overnachtingen kunnen wij eventueel ook voor je regelen. Neem daarvoor gerust eens contact met ons op, zodat we je daar over kunnen adviseren.

Ga jij met Flow Languages deze unieke taal- en cultuurreis naar Italië meemaken? Laat het dan snel weten, want we hebben plek voor maximaal 10 personen.

A presto!

* Programma onder voorbehoud

Gratis brochure aanvragen
Inschrijven
Neem contact op