Taal- en cultuurreis Florence (mei) 2018-08-01T08:40:20+00:00

Taal- en cultuurreis Florence
mei 2018

Wat krijg je als je 11 fijne mensen, heerlijke temperaturen en een van de mooiste steden ter wereld samenvoegt? Juist: een onvergetelijke taal- en cultuurreis! Eind mei van dit jaar ging Flow Languages voor de tweede keer naar Florence voor de interactieve ontdekking van de stad en het Italiaans.

Wat een reis! De eerste kennismaking was in Nederland al geweest bij de ontmoetingsborrel in Den Bosch, maar op vrijdag ging het dan toch van start. Ondanks wat vertraging van een vlucht, gingen twee groepen enthousiast aan de slag met het Italiaans onder het genot van authentieke Italiaanse koffie en een dito ontbijt. De kleine groepjes waren ideaal: deelnemers kregen volop mogelijkheden om vragen te stellen maar ook om elkaar te helpen en samen de beginselen van de taal te leren. En na een heerlijke lunch (met een klein glas wijn, dan smaakt het nog beter) werd de stad verkend en de ontelbare hoogtepunten kwamen voorbij.

Hoogtepunten van de reis:

Op zaterdag was er naast de lessen in de ochtend ook een bezoek aan het imposante Uffizi-museum. Tickets waren al geregeld dus de lange rij kon worden overgeslagen en dankzij de gids (die zowel Italiaans als Engels sprak) kon veel worden opgestoken in het museum. Prachtige werken van grootmeesters als Michelangelo, Botticelli, Leonardo da Vinci en Caravaggio kwamen voorbij. Echt een must see! De zondag en maandag begonnen ook met Italiaanse lessen en hadden een gevarieerd middagprogramma met onder andere een wandeling naar het mooiste uitkijkpunt over de stad en een wijnproeverij. In de avond werden Toscaanse restaurants bezocht waar we uitmuntend aten: van verse pasta tot de specialiteit van de stad: bistecca alla fiorentina.

Wat een onvergetelijke reis was het weer. Dankzij het gevarieerde programma – waarin ruimte is voor groepsactiviteiten maar er ook volop gelegenheid is om zelf dingen te doen – was het een zeer geslaagde taal- en cultuurreis. De deelnemers waardeerden de reis met een 9 (en daar zijn we uiteraard supertrots op!)

Wil jij ook een keer zo’n reis meemaken? Dat kan: in september keren we voor de derde keer terug naar Florence en in oktober gaan we voor de tweede keer naar de hoofdstad van Italië: Rome! Of wil je liever Spaans leren? In oktober maken we ook onze eerste reis naar Spanje! Meer weten? Kijk dan op een van de onderstaande linkjes of meld je direct aan!

Florence september: https://www.flowlanguages.nl/taal-en-cultuurreis-florence-september/

Rome oktober: https://www.flowlanguages.nl/taal-en-cultuurreis-rome-oktober/

Barcelona oktober: https://www.flowlanguages.nl/taal-en-cultuurreis-barcelona/

Direct inschrijven of meer informatie opvragen

Gratis brochure aanvragen
Neem contact op

Bekijk de foto’s: