Taal- en cultuurreis Rome (oktober) 2018-06-20T07:19:07+00:00

Taal- en cultuurreis Rome
(oktober)

Flow Languages gaat ook in het najaar naar Italië. In de herfstvakantie van 2018 gaan we terug naar Rome. Naast de lessen van vrijdagochtend tot en met maandagmiddag, maak je uitstapjes naar het Pantheon, het Colosseum en uiteraard de Vaticaanse Musea. We gaan Rome écht ontdekken!

Als je aan Italië denkt, denk je aan Rome. De Italiaanse hoofdstad heeft alles: klassieke grandeur, pracht en praal van de Renaissance en een bruisend nachtleven. Je kunt er geweldig eten, maar alleen met een ijsje flaneren door de oude, levendige straten is ook al een belevenis op zich. In de avond langs de iconische Trevi-fontein wandelen of je vergapen aan het fantastische Sint-Pietersplein of de vele kerken die Rome kent. Rome is een must see en wat is er nu leuker dat te combineren met de mooiste taal van de wereld?

Deze reis op een rij:

Rome
De lessen zijn van 19 t/m 22 oktober 2018.

Voor € 400 krijg je tijdens 4 dagen intensieve praktijkles midden in de stad en nemen we je mee langs de vele monumenten die Rome rijk is!

Dit betekent:

  • inspirerende interactieve lessen in het centrum, inclusief lesmateriaal;
  • o.a. bezoek aan de Sixtijnse kapel, een wijnproeverij en een koffieworkshop*
  • les van ervaren docenten Italiaans;
  • de perfecte combinatie tussen taal en cultuur;
  • de mogelijkheid om alles wat je leert direct in de praktijk te brengen;
  • intensieve begeleiding van het team van Flow Languages.

De kosten voor de overnachtingen, vluchten, de lunch en het diner zijn niet inbegrepen in de prijs. De overnachtingen kunnen wij eventueel ook voor je regelen. Neem daarvoor gerust eens contact met ons op, zodat we je daar over kunnen adviseren.

Ga jij met Flow Languages deze unieke taal- en cultuurreis naar Italië meemaken? Laat het dan snel weten, want we hebben plek voor maximaal 10 personen.

A presto!

* Programma onder voorbehoud

Wil je graag weten hoe het eraan toe gaat op een Taal- en cultuurreis? Lees dan hier ons verslag van de vorige reis naar Florence: https://www.flowlanguages.nl/taal-en-cultuurreis-florence/

Direct inschrijven of meer informatie opvragen

Gratis brochure aanvragen
Neem contact op

“In één weekend hebben jullie mijn nieuwsgierigheid naar Italië om weten te gooien naar een fascinatie en liefde vóór Italië. Die maakt dat ik het land beter wil leren kennen en de taal nog beter wil leren kennen. De combinatie van taalles, het onderdompelen in de cultuur en een fijne vibetijdens je verblijf maken het zo waardevol.”

Arnold Reyneveld