FAQ items aan het laden...

Taalreizen

De grens over met Flow Languages

Zeg nu zelf: waar kun je een taal nu beter leren dan in het land zelf? Juist! Daarom gaan we met Flow Languages nu ook de grens over met onze speciale taal- en cultuurreizen. We bieden je een ideale mix van het leren van de taal en het ontdekken van alles wat de stad te bieden heeft. Zo leer je de taal niet alleen maar theoretisch, maar ga je er ook meteen mee aan de slag. In het voorjaar van 2020 staat een reis naar Florence gepland, in het najaar een nieuwe reis naar Rome. Bekijk hieronder ons aanbod én lees de verslagen van eerdere reizen!

Gratis brochure aanvragen
Neem Contact Op

Hieronder vind je ons aanbod aan taalreizen:

Taal- en cultuurreis Florence: 30 oktober t/m 2 november 2020

Stad van Michelangelo, stad van kunst en vrije geesten. Florence is – zeggen mensen – de mooiste stad op aarde. Het heeft alles: schitterende musea, een ongedwongen sfeer, culinaire hoogstandjes en nog veel meer. Wie Florence heeft bezocht, raakt betoverd. Je bent gewaarschuwd…

Taal- en cultuurreis Rome: 2 t/m 5 oktober 2020

Eigenlijk heeft Rome geen introductie nodig: stad van het grootste rijk ooit, met haar schitterende oude cultuur en kenmerkende grandeur. Van het Colosseum tot de Trevi-fontein, van het Vaticaan tot de overheerlijke saltimbocca. Rome moet je beleven!

Lees hier de reisverslagen van de vorige reizen:

Taal- en cultuurreis Rome 2019

Taal- en cultuurreis Florence 2019

Taal- en cultuurreis Rome 2018

Taal- en cultuurreis Florence 2018