Loading...

Taalreizen

De grens over met Flow Languages

Zeg nu zelf: waar kun je een taal nu beter leren dan in het land zelf? Juist! Daarom gaan we met Flow Languages nu ook de grens over met onze speciale taal- en cultuurreizen. We bieden je een ideale mix van het leren van de taal en het ontdekken van alles wat de stad te bieden heeft. Zo leer je de taal niet alleen maar theoretisch, maar ga je er ook meteen mee aan de slag. In het voorjaar van 2019 staat een reis naar Florence, naar Berlijn, naar Glasgow én naar Toledo gepland, in het najaar een nieuwe reis naar Rome. Bekijk hieronder ons aanbod én lees de verslagen van eerdere reizen!

Gratis brochure aanvragen
Neem Contact Op

Hieronder vind je ons aanbod aan taalreizen:

Taal- en cultuurreis Berlijn: 10 t/m 13 mei 2019

Ooit de gespleten stad vol spanning van de Koude Oorlog, nu de bruisende en superhippe Duitse hoofdstad. Dankzij de rijke geschiedenis is er zoveel te zien en beleven! Van monumentale oude gebouwen tot underground restaurantjes en dat alles in die losse, Berlijnse sfeer.

Tweede persoon 20% korting

Taal- en cultuurreis Toledo: 24 t/m 27 mei 2019

Toledo: voormalig hoofdstad van Spanje en smeltkroes van culturen. De oude binnenstad ádemt Spanje en wat is er veel te zien: van de schitterende kathedraal tot het indrukwekkende museum van El Greco. Toledo is een onontdekte parel in het toch al zo mooie Spanje.

Taal- en cultuurreis Rome: 4 t/m 7 oktober 2019

Eigenlijk heeft Rome geen introductie nodig: stad van het grootste rijk ooit, met haar schitterende oude cultuur en kenmerkende grandeur. Van het Colosseum tot de Trevi-fontein, van het Vaticaan tot de overheerlijke saltimbocca. Rome moet je beleven!

Tweede persoon 20% korting

Taal- en cultuurreis Sevilla: 4 t/m 7 oktober 2019

Sevilla, de stad van historie, flamenco en hoofdstad van Andalusië. De prachtige tuinen van Alcázar en de kathedraal zijn het bezoeken meer dan waard. Ga jij mee en de rijke geschiedenis, de geweldige Spaanse cultuur en natuurlijk het Spaans ontdekken?

Taal- en cultuurreis Florence: 17 t/m 20 mei 2019

Stad van Michelangelo, stad van kunst en vrije geesten. Florence is – zeggen mensen – de mooiste stad op aarde. Het heeft alles: schitterende musea, een ongedwongen sfeer, culinaire hoogstandjes en nog veel meer. Wie Florence heeft bezocht, raakt betoverd. Je bent gewaarschuwd…

Tweede persoon 20% korting

Taal- en cultuurreis Glasgow: 17 t/m 20 mei 2019

De derde grootste stad van het Verenigd Koninkrijk ligt in Schotland: het onbekende maar onverwacht leuke Glasgow. Met zijn vriendelijke bewoners en kenmerkende Britse straatjes en sfeer is Glasgow echt een stad om zelf te beleven. Je raakt er bijna niet uitgekeken. Glas whisky erbij, misschien?

Lees hier de reisverslagen van de vorige reizen:

Taal- en cultuurreis Rome 2018

Taal- en cultuurreis Florence 2018