Taaltraining Duits 2018-10-25T08:56:08+00:00
Loading...

Taaltraining Duits

Duitsland als handelspartner
Duitsland is één van onze belangrijkste handelspartners, zowel op het gebied van import als van export. Er wordt niet voor niets wel eens beweerd dat “als Duitsland ziek is, Nederland niest”. Een kwart van de Nederlandse export gaat naar ons buurland! Om succesvol zaken te doen met Duitsland is een goede beheersing van de Duitse taal (en cultuur!) van belang. Duitsers zijn trots op hun eigen taal, en door je erin te verdiepen doe je nét een stapje extra. Als je de Duitse taal machtig bent, dan vergroot je dus je kansen aanzienlijk! Met onze taaltraining Duits helpen we jou in de zakelijke communicatie met Duitse klanten, collega’s en leveranciers.

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Het Duits lijkt erg op het Nederlands, maar schijn bedriegt. Er zijn toch een aantal struikelblokken, zoals de naamvallen. Onze professionele en ervaren taaltrainers trainen je op jouw Duitse schrijf- en/of spreekvaardigheid – net wat jij wilt! Na een intake waarin we je precieze wensen en het huidige taalniveau vaststellen, stellen we een training op maat op. Daarbij komt in deze taaltraining Duits ook een stukje Duitse cultuur aan bod – als je wilt. Zo communiceert je Duitse zakenpartner waarschijnlijk veel formeler dan je in Nederland gewend bent: goed om te weten! Spreek je Duitse zakenrelatie dus altijd aan met u (‘Sie’ in plaats van ‘Du’), en spreek ze altijd bij hun achternaam aan. Alvast een eerste tip!

Voordelen op een rij

– Übung macht den Meister
– Met de taaltraining Duits versterk je jouw business
– Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
– Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau (volgens CEFR) en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
– We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
– We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en ervaren taaltrainers

Contact us

Offerte aanvragen