Taaltraining Engels2018-10-25T08:55:53+00:00
Loading...

Taaltraining Engels

Engels als wereldtaal
In principe spreken we toch allemaal al wel een behoorlijk woordje Engels, maar dat is bij het internationaal zakendoen helaas niet altijd voldoende. Engels is namelijk niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een cultuurproduct. Het Engels is een echte wereldtaal geworden: ongeveer 500 miljoen mensen wereldwijd spreken deze taal. Het is dus bijna altijd mogelijk om terug te vallen op deze taal – zeker wanneer je het Engels goed beheerst! In onze taaltraining Engels leer jij niet alleen de Engelse taal beter kennen en beheersen, maar kunnen we je ook voorbereiden op de Engelse zakelijke cultuur zodat je net dat stapje extra kunt doen.

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Meer uitzondering dan regel

Het Engels is een heel idiomatische taal: de taal bestaat uit meer uitzondering dan regel. Als eerste taal is Engels daarom eenvoudig om te leren, maar als tweede of derde taal is het vaak lastiger. Flow Languages helpt jou met het verbeteren van die punten waar jij in het Engels nog moeite mee hebt: spreek- of schrijfvaardigheid – net wat jij wilt. Wij missen vaak net die finesses en nuances van het Engels, die juist zo belangrijk zijn bij het zakendoen. We kunnen je tijdens onze taaltraining Engels ook voorbereid op de zakelijke cultuur in Engeland. Je Britse zakenman is bijvoorbeeld waarschijnlijk erg stipt, en verwacht ook van jou dat jij dat bent. Goed om te weten! Daarnaast is het goed om je verzoeken in te kleden met ‘please’ en ‘maybe’: je komt het verst met beleefd taalgebruik. Onze ervaren taaltrainers leren je de finesses van de Engelse taal graag aan, zodat je je zakelijke Engels naar een hoger niveau kunt tillen.

Voordelen op een rij

– Met de taaltraining Engels versterk je jouw business
– Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
– Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau (volgens CEFR) en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
– We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
– We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en ervaren taaltrainers

Contact us

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen