Taaltraining Frans 2018-05-02T10:19:06+00:00
Loading...

Taaltraining Frans

Zakendoen met Frankrijk
Frankrijk is – naast een geliefd vakantieland – op zakelijk gebied een belangrijke Europese partner. Het Frans is niet voor niets één van de officiële talen voor de interne communicatie binnen de Europese Unie en de Verenigde Naties: wereldwijd spreken ongeveer 110 miljoen mensen deze prachtige taal. Wanneer je zakendoet met een Franse partner is het van belang dat je kennis hebt van de Franse taal en de Franse werkmentaliteit en omgangsvormen. En dat kun je leren bij Flow Languages met onze taaltraining Frans!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Kennis van de taal wordt door de Fransen erg op prijs gesteld: de Franse taal is namelijk een belangrijk onderdeel van hun cultuur. Je hebt bij je gesprekspartner dan al gauw een streepje voor! Nederlanders zijn vaak wat slordiger in de uitspraak van bepaalde klanken, en in het Frans kan dat regelmatig problemen opleveren. Onze professionele, ervaren taaltrainers trainen je op jouw Franse schrijf- en/of spreekvaardigheid – net wat jij wilt! Naast het onder de knie krijgen van de taal, is het ook belangrijk dat je kennis hebt van de Franse (zakelijke) cultuur. Voor Nederlanders geldt: afspraak is afspraak. In het Franse zakenleven kijkt echter niemand ervan op als je 10 minuutjes te laat komt… Ook zijn Fransen over het algemeen formeler dan Nederlanders: gebruik daarom altijd eerst de u-vorm (‘vous’), totdat je zakenrelatie aangeeft dat je hem of haar mag tutoyeren.

Na een intake waarin we de precieze wensen en het taalniveau van de deelnemers vaststellen, stellen we een maatwerktraining op. Zo zorgt de taaltraining Frans ervoor dat je professioneel kunt communiceren in de Franse taal.

Voordelen op een rij

– Met de taaltraining Frans versterk je jouw business
– Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
– Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau (volgens CEFR) en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
– We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
– We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en gecertificeerde taaltrainers

Contact us

Offerte aanvragen