Taaltraining Spaans 2018-10-25T08:55:41+00:00
Loading...

Taaltraining Spaans

De meeste mensen hebben wel eens vakantie gevierd aan de Costa Brava of de Costa Blanca. Maar Spanje is niet alleen een heerlijk vakantieoord: het is tevens een belangrijke partner op politiek en economisch gebied. Bovendien is het Spaans na het Engels de belangrijkste taal in de westerse wereld: in totaal spreken momenteel ongeveer 400 miljoen mensen deze mooie taal. En dit aantal groeit nog steeds! Flow Languages helpt jou met deze taaltraining Spaans in de communicatie met je Spaanse klanten, leveranciers en collega’s, of gewoon tijdens de vakantie!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Een goed zakelijk contact: de investering waard

Het is belangrijk om te investeren in je buitenlandse relaties om succesvol zaken te doen in Spanje. Dit doe je onder andere door je te verdiepen in de taal. Je Spaanse zakenpartner stelt het vaak heel erg op prijs als je in hun eigen taal met hem of haar communiceert: je hebt dan nét even een streepje voor. We kunnen je in deze taaltraining Spaans ook voorbereiden op de zakelijke Spaanse cultuur, zodat je goed voor de dag komt. In de Spaanse bedrijfswereld is het bijvoorbeeld erg belangrijk om veel en direct contact te hebben met je zakenpartner(s). Spanjaarden investeren graag in een goede persoonlijke relatie, ook in de zakenwereld. Als je hier op inspeelt en er rekening mee houdt, dan heb je dé sleutel tot succes in de Spaanse zakenwereld in handen.

In een intake stellen we je precieze wensen en je taalniveau vast, waarna we een maatwerktraining opstellen. Flow Languages tilt jouw (zakelijk) Spaans naar een hoger niveau!

Voordelen op een rij

– Met de taaltraining Spaans versterk je jouw business
– Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
– Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau (volgens CEFR) en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
– We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
– We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en ervaren taaltrainers

Contact us

Offerte aanvragen