FAQ items aan het laden...

Cursus Duits

Duits in 12 weken

Onze oosterburen zijn één van onze belangrijkste handelspartners, zowel op het gebied van import als export. Concreter: een kwart van de Nederlandse export gaat naar ons buurland. Maar ook als vakantieland is Duitsland erg in trek: Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie naar Duitsland. Misschien wil je tijdens je vakantie ook een aardig woordje Duits spreken om je zo te redden op vakantie? Of heb je je altijd al willen verdiepen in de Duitse taal, maar kwam het er telkens niet van? Dan is nu je kans: met onze cursus Duits krijg je een introductie in de Duitse taal.

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Het Duits lijkt enorm op de Nederlandse taal, wat het aanleren van de taal misschien wat gemakkelijker maakt. Toch zijn er enkele struikelblokken, bijvoorbeeld de naamvallen. Maar niet alleen de Duitse grammatica komt aan bod, ook spreek- en schrijfvaardigheid komen aan bod tijdens onze cursus Duits. Zo tillen we jouw Duits gericht en gestructureerd naar een hoger niveau!

Voordelen taalcursus Duits

  • Übung macht den Meister
  • Vaste trainingstijden
  • Door de kleine groepsgrootte leer je de taal snel aan
  • Na afloop ontvang je een certificaat van deelname

De kosten van de cursus Duits in twaalf weken bedragen € 250, inclusief het benodigde lesmateriaal.

Bij voldoende deelnemers gaat de training van start in de week van 9 september 2019 op onze leslocaties in Waalwijk, Breda, Tilburg, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch.

Interesse in een taalcursus Duits? Meld je aan via het inschrijfformulier hiernaast. Wil je meer informatie over de invulling van de taaltraining? Stuur dan even een mailtje naar info@flowlanguages.nl of bel met 0416 – 650 320. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend onze brochure aanvragen.

Liever een zakelijke cursus Duits?

Zakelijke taalcursus Duits

Aankomende taalcursussen

Momenteel wordt in diverse steden Duitse les gegeven aan enthousiaste cursisten. Deze lessen zijn in volle gang. De nieuwe cursussen starten weer in mei. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe cursussen, mail dan naar boudewijn@flowlearningacademy.nl

Breda (Zaal Vianden)
Tilburg (Koningshaven)
Den Bosch (Babel)
Waalwijk (BaLaDe)
Eindhoven (Lievendaal)
Arnhem (De Lommerd)
Haarlem (’t Trionk)