Loading...

Cursus Duits

Duits in 8 weken

Onze oosterburen zijn één van onze belangrijkste handelspartners, zowel op het gebied van import als export. Concreter: een kwart van de Nederlandse export gaat naar ons buurland. Maar ook als vakantieland is Duitsland erg in trek: Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie naar Duitsland. Misschien wil je tijdens je vakantie ook een aardig woordje Duits spreken om je zo te redden op vakantie? Of heb je je altijd al willen verdiepen in de Duitse taal, maar kwam het er telkens niet van? Dan is nu je kans: met onze cursus Duits krijg je een introductie in de Duitse taal.

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Het Duits lijkt enorm op de Nederlandse taal, wat het aanleren van de taal misschien wat gemakkelijker maakt. Toch zijn er enkele struikelblokken, bijvoorbeeld de naamvallen. Maar niet alleen de Duitse grammatica komt aan bod, ook spreek- en schrijfvaardigheid komen aan bod tijdens onze cursus Duits. Zo tillen we jouw Duits gericht en gestructureerd naar een hoger niveau!

Voordelen op een rij

– Übung macht den Meister
– Vaste trainingstijden op woensdagavond
– Door de kleine groepsgrootte leer je de taal snel aan
– Na afloop ontvang je een certificaat van deelname

De kosten van de cursus Duits in acht weken bedragen € 150, inclusief het benodigde lesmateriaal.

De training voor beginners gaat van start op woensdagavond 8 mei 2019 op onze trainingslocatie in Waalwijk. Schrijf je nu in via onderstaande knop!

Wil je meer informatie over de invulling van de training? Stuur dan even een mailtje naar info@flowlanguages.nl of bel met 0416 – 650 320. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend onze brochure aanvragen.

Liever een zakelijke cursus?

Zakelijke taalcursus Duits

Vraag een offerte aan

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen