Loading...

Cursus zakelijk Duits

Duitsland als handelspartner
“Als Duitsland ziek is, niest Nederland”, wordt wel eens beweerd. Onze oosterburen zijn één van onze belangrijkste handelspartners, zowel op het gebied van import als export. Concreter: een kwart van de Nederlandse export gaat naar ons buurland. Om echt succesvol zaken te doen met Duitsland is een goede beheersing van de Duitse taal (en cultuur!) van belang. Duitsers zijn trots op hun eigen taal, en door je te verdiepen in hun taal doe je net een stapje extra. Je vergroot je kansen dus aanzienlijk als je de Duitse taal goed machtig bent. Met deze cursus zakelijk Duits helpen we jou en je bedrijf in de zakelijke communicatie met Duitse klanten, leveranciers en collega’s.

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Zakelijke cursus op maat

Hoewel het Duits misschien lijkt op het Nederlands, zijn er toch enkele struikelblokken, zoals de naamvallen. Onze professionele en ervaren taaltrainers trainen je op jouw Duitse schrijf- en/of spreekvaardigheid – net wat jij wilt! Na een intake waarin we de precieze wensen en het taalniveau van de deelnemers vaststellen, stellen we een maatwerktraining op. Daarbij komt in deze cursus zakelijk Duits ook – indien gewenst- een stukje Duitse cultuur aan bod. De Duitse zakencultuur is bijvoorbeeld veel formeler dan de Nederlandse: goed om te weten! Alvast een kleine tip: spreek je Duitse zakenrelatie altijd aan met u (‘Sie’ in plaats van ‘Du’), en spreek ze niet zomaar aan bij hun voornaam (ook al staat dat wel op hun visitekaartje).

Voordelen op een rij

– Übung macht den Meister
– Met de cursus zakelijk Duits versterk je jouw business
– Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
– Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau (volgens CEFR) en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
– We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
– We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en ervaren taaltrainers

Liever een particuliere taalcursus?

Taalcursus Italiaans

Direct inschrijven of meer informatie opvragen

reCAPTCHA is required.
Gratis brochure aanvragen