Loading...

Cursus Engels

Engels in 12 weken
In principe spreken we toch allemaal al wel een behoorlijk woordje Engels? Dat klopt! Engels is echter niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een cultuurproduct. Het Engels is een echte wereldtaal geworden: bijna 500 miljoen mensen spreken deze taal. Je kunt dus bijna altijd terugvallen op deze taal – zeker wanneer je het Engels goed beheerst! Met onze cursus Engels leer je niet alleen de taal snel aan; je leert ook meer over de Engelse cultuur, de gebruiken en conventies. Zo kun jij je goed verstaanbaar maken, in elke situatie!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Doordat het Engels meer uitzondering heeft dan regel is het Engels een heel idiomatische taal. Onze ervaren taaltrainers leren je de fijne kneepjes van het vak zodat je, zowel zakelijk als privé, op een hoger niveau kunt communiceren. Alle onderdelen van de taal komen tijdens onze cursus Engels aan bod: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Je leert de beginselen van de taal: hoe zit het Engels in elkaar? Naast de basisgrammatica ga je ook in gesprek met de docente en met je medecursisten, om zo ook de spreek- en luistervaardigheid onder de knie te krijgen.

Voordelen op een rij

– Vaste trainingstijden op de maandagavond (voor wie al Engels spreekt) en donderdagavond (voor beginners)
– Door de kleine groepsgrootte leer je de taal snel aan
– Via de website kun je 24/7 je persoonlijke pagina inzien, inclusief agenda en cursusmateriaal
– Na afloop ontvang je een certificaat van deelname

De kosten van de cursus Engels bedragen € 200, inclusief het benodigde lesmateriaal.

De training gaat vanaf september 2019 van start op onze trainingslocatie in Waalwijk bij minimale deelname van acht personen. Schrijf je nu in via onderstaande knop!

Wil je meer informatie over de invulling van de training? Stuur dan even een mailtje naar info@flowlanguages.nl of bel met 0416 – 650 320. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend onze brochure aanvragen.

Liever een zakelijke cursus?

Zakelijke taalcursus Engels

Vraag een offerte aan

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen