Loading...

Cursus zakelijk Nederlands

Veranderlijke spelling
Zitten we nu voor of achter ons computerscherm? Is het ‘meld u nu aan’ of ‘meldt u nu aan’? En je stuur je iemand je CV of cv? Op deze en andere vragen kun je antwoord krijgen tijdens de cursus zakelijk Nederlands van Flow Languages. In je zakelijke communicatie in het Nederlands is het immers van belang om op een correcte manier te schrijven en op een professionele manier te communiceren: schriftelijke én mondeling. En er is niets zo veranderlijk als de Nederlandse taal.

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Of je nu een opfriscursus Nederlandse spelling wilt, of wilt weten hoe je het beste een formele mail kunt opstellen: bij Flow Languages bieden we maatwerktrainingen, waar en wanneer je wilt. Alle aspecten van de Nederlandse taal waar jij op getraind wilt worden komen aan bod. Zo zijn er verschillende media die je kunt gebruiken in zakelijke communicatie, zoals e-mails en brieven. In onze cursus leer je niet alleen de grammaticaregels door en door kennen, maar je leert ook om de situatie en het medium goed in te schatten en zo voor de juiste toonzetting te kiezen. Door een correcte toepassing van de Nederlandse spelling en grammatica, de juiste toon en een heldere formulering vergroot je jouw kansen in de zakenwereld: je boodschap komt dan duidelijk en professioneel over. Communiceer vanaf nu ook in foutloos Nederlands met al jouw zakelijke partners en versterk jouw zakelijke positie dankzij onze cursus zakelijk Nederlands.

Voordelen op een rij

– Met de cursus zakelijk Nederlands versterk je jouw business
– Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
– Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
– We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
– We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en ervaren taaltrainers

Direct inschrijven of meer informatie opvragen

reCAPTCHA is required.
Gratis brochure aanvragen