FAQ items aan het laden...

Cursus zakelijk Nederlands

Veranderlijke spelling
Zitten we nu voor of achter ons computerscherm? Is het ‘meld u nu aan’ of ‘meldt u nu aan’? En je stuur je iemand je CV of cv? Op deze en andere vragen kun je antwoord krijgen tijdens de cursus zakelijk Nederlands van Flow Languages. In je zakelijke communicatie in het Nederlands is het immers van belang om op een correcte manier te schrijven en op een professionele manier te communiceren: schriftelijke én mondeling. En er is niets zo veranderlijk als de Nederlandse taal.

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Of je nu een opfriscursus Nederlandse spelling wilt, of wilt weten hoe je het beste een formele mail kunt opstellen: bij Flow Languages bieden we maatwerktrainingen, waar en wanneer je wilt. Alle aspecten van de Nederlandse taal waar jij op getraind wilt worden komen aan bod. Zo zijn er verschillende media die je kunt gebruiken in zakelijke communicatie, zoals e-mails en brieven. In onze cursus leer je niet alleen de grammaticaregels door en door kennen, maar je leert ook om de situatie en het medium goed in te schatten en zo voor de juiste toonzetting te kiezen. Door een correcte toepassing van de Nederlandse spelling en grammatica, de juiste toon en een heldere formulering vergroot je jouw kansen in de zakenwereld: je boodschap komt dan duidelijk en professioneel over. Communiceer vanaf nu ook in foutloos Nederlands met al jouw zakelijke partners en versterk jouw zakelijke positie dankzij onze cursus zakelijk Nederlands.

Voordelen op een rij

– Met de cursus zakelijk Nederlands versterk je jouw business
– Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
– Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
– We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
– We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en ervaren taaltrainers

Inschrijven of meer informatie opvragen kan op Flow Learning Academy

De taalcursus zakelijk Nederlands wordt georganiseerd door ons zusterbedrijf Flow Learning Academy.

Bekijk via onderstaande button vind je meer informatie over de cursus en kun je je inschrijven op Flow Learning Academy.

Schrijf je in voor deze cursus
Gratis brochure aanvragen

De planning

Samen met de trainer of een projectmanager van Flow Languages wordt de planning gemaakt. Locatie, frequentie en andere details kunnen nu worden besproken. Alle afspraken worden online in een handig systeem geplaatst, zodat je altijd kunt kijken wanneer je de volgende training hebt staan.

De training

Nu begint het echte werk. De nadruk ligt op onderdelen die jullie samen hebben vastgesteld. Of het nu gaat om makkelijker praten, doeltreffender rapporten schrijven of mails opstellen; we zorgen ervoor dat je echt gaat leren. De trainer zorgt dat jij actief blijft: met uitdagende oefeningen, een spiegel die je wordt voorgehouden en geduldige uitleg wordt jouw taalgevoel grondig geactiveerd. De taalsessies zijn intensief, maar boeiend en leerzaam.

Na de training

Na de lessen waarin je jezelf echt hebt uitgedaagd, volgt een evaluatie en voortgangsrapport. Waar stond je toen je begon, en waar ben je nu? Heb je bereikt wat je wilde bereiken of wil je eigenlijk nog meer gaan uitdiepen? De trainer van Flow verzorgt een gedetailleerd rapport met aanbevelingen voor de toekomst. Maar daar stopt het niet. Bij het Flow Gold-pakket zijn twee ‘opfrisuren’ inbegrepen en bij het Flow Platinum-pakket zelfs 5 opfrisuren: samen met de trainer ga je na een tijdje nog even aan de slag om op te frissen wat je hebt geleerd. Misschien na die drie weken vakantie? Of wellicht nét voor die ontzettend belangrijke meeting? Dat kan net het verschil maken.

Silver

Zakelijke taaltraining

€ 1500,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
8 lessen van 2 uur
Meer informatie

Gold

Zakelijke taaltraining

€ 2.950,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
2 opfrisuren
Meer informatie

Platinum

Zakelijke taaltraining

€ 4.500,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
25 lessen van 2 uur
5 opfrisuren
Meer informatie

Maatwerk nodig?

Vanzelfsprekend kunnen we ook een offerte voor een taaltraining voor jou of je organisatie maken die nog flexibeler is. Als er bijvoorbeeld meer mensen in een groep zitten of je wil overleggen hoe je verschillende niveaus kunt laten samenwerken. We denken heel graag met je mee!

Bespreek de mogelijkheden