Vertaalbureau Den Bosch2018-05-04T09:35:20+00:00
Loading...

Vertaalbureau Den Bosch

Het verzorgen van vertalingen is onze langstlopende activiteit: vanaf 1984 zijn wij als vertaalbureau in regio Den Bosch gevestigd. Geen tekstsoort is ons vreemd, geen branche onbekend en geen talencombinatie te gek dankzij onze jarenlange ervaring in de vertaalwereld. Heb je een Engelse menukaart, een Pools contract of een Arabische brochuretekst nodig? Geen probleem! Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres.

Flow Languages staat voor kwaliteit en een korte doorlooptijd

Kwaliteit

De vertalers met wie wij werken voldoen aan de eisen die de Europese norm voor vertaaldiensten stelt, en zijn altijd specialist in een bepaald vakgebied. Onze projectmanagers hebben allemaal een taalopleiding afgerond en zorgen altijd voor een extra kwaliteitscontrole van elke vertaling. Het uitgangspunt van ons vertaalbureau in regio Den Bosch is dat onze klant altijd de vertaling zo snel mogelijk weer in handen heeft, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen staat bij ons het nativespeakerprincipe centraal. Elke tekst wordt vertaald door een moedertaalspreker, waardoor in de vertaling ook rekening wordt gehouden met de culturele verschillen: de tekst kan zo gelokaliseerd worden een aangepast aan de specifieke conventies binnen het betreffende land. Daarnaast hebben onze vertalers zich ook altijd gespecialiseerd in het betreffende vakgebied: het vertalen van een medische tekst heeft immers een andere aanpak nodig dan het vertalen van een wervende brochuretekst.

Waar we in 1984 klein zijn begonnen als vertaalbureau in regio Den Bosch, bieden we nu ook copywriting, dtp, ondertiteling, tolkdiensten en taaltrainingen aan. Heb je een Spaanse tolk nodig, een ondertiteling voor je bedrijfsfilm of wil je dat onze copywriter jouw tekst op fouten en consistentie checkt? Geen probleem! Flow Languages is jouw totaalpartner voor tekst en taal.

Contact us

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen

“Al meer dan 6 jaar is FLOW voor The Hague Marketing Bureau een gewaardeerd partner. Snel, betrouwbaar en, minstens zo belangrijk, FLOW denkt mee!”

Mirjam Ruijters, The Hague Marketing Bureau