FAQ items aan het laden...

Vertaalbureau Duits

Heb jij een vertaling naar het Duits nodig? Onze native speakers zorgen niet alleen voor een grammaticaal en taalkundig correcte vertaling, ze houden ook rekening met de Duitse culturele normen en waarden. Wij helpen je graag met vertalen.

Flow Languages staat voor kwaliteit en een korte doorlooptijd

Over de Duitse taal

Met ongeveer 105 miljoen moedertaalsprekers is het Duits de grootste taal in de Europese Unie. Onze oosterburen zijn tevens één van onze belangrijkste handelspartners, zowel qua import als export.

Om echt succesvol zaken te doen met Duitsland is het slim om nét dat stapje extra te zetten, en te zorgen voor een passende Duitse vertaling.

Het Duits lijkt weliswaar op de Nederlandse taal en is daardoor gemakkelijk te begrijpen en te schrijven, maar de Duitse taal kent veel finesses en nuances die belangrijk zijn om je communicatie ook succesvol te maken.

Wil je investeren in je Duitse relaties? Dan is het belangrijk dat je Duitse vertalingen op orde zijn qua taalgebruik en grammatica, maar dat ook de culturele conventies worden nageleefd. Wil je er zeker van zijn dat dit correct gebeurd? Besteed je vertaling dan aan ons uit.

ISO-gecertificeerd vertaalbureau Duits

Ons vertaalbureau is ISO-gecertificeerd, wat betekent dat wij werken volgens de hoogste kwaliteitseisen. Wij werken enkel met gediplomeerde, native speakers die enkel naar hun moedertaal toe vertalen.

Tevens houden wij de databestanden van al onze vertalingen per opdrachtgever altijd goed bij, waardoor je vertalingen altijd consistent zijn qua terminologie en stijl. En met een kwaliteitscontrole van elke vertaling, zorgen we voor taalkundig correcte, consistente vertalingen van jouw teksten naar het Duits.

Kennis van Duitsland en de Duitse cultuur

Een Duitse vertaling wordt altijd gedaan door een native speaker die bovendien specialist is in het betreffende vakgebied. Onze vertalers hebben niet alleen kennis van de Duitse taal, maar ook van het land en de cultuur.

In de communicatie met Duitsers is bijvoorbeeld beleefdheid heel belangrijk. Onze native speaker vertalers zijn op de hoogte van alle Duitse culturele conventies en aanspreekvormen en zorgen ervoor dat je nooit de mist ingaat met bijvoorbeeld een te informele tekst.

Beëdigd vertaler Duits

Ben je op zoek naar een beëdigde vertaling in het Duits? Ook daar kunnen we je bij helpen. Een beëdigde vertaling is vaak nodig als het gaat om officiële documenten. Het is een vertaling die rechtsgeldig is gemaakt en is gewaarmerkt door een beëdigd vertaler.

De beëdigd vertaler bevestigd de vertaling aan het origineel, verklaart dat de vertaling correct en volledig is en voorziet deze verklaring van een handtekening en stempel. Onze beëdigde vertalers Duits helpen je graag met het vertalen van officiële documenten.

Website laten vertalen in het Duits

Ons vertaalbureau Duits kan ook jouw webteksten vertalen naar het Duits. Het vertalen van websites is vaak een erg complex proces, waardoor goede communicatie van groot belang is. Wij denken graag met onze klanten mee in deze bewerkelijke opdrachten en houden de lijntjes kort. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Bij een websitevertaling kunnen we op verschillende manieren te werk gaan. Zo kunnen wij rechtstreeks in jouw CMS werken, zodat de teksten direct op de juiste plek staan.

Andere opties die wij vaak uitvoeren zijn het vertalen in een XML-bestand, Word-bestand, Excel-bestand, Notepad-, TXT- en HTML-bestanden.

Omdat wij werken met bepaalde vertaalsoftware om consistentie te bewerkstelligen, gaat onze voorkeur uit naar het vertalen in één van deze bestandsformaten. Wij zoeken altijd samen met jou naar een passende oplossing voor jouw specifieke vraag. We denken graag met je mee.

Duitse vertaling nodig?

Wil je meer informatie over de Duitse vertalingen die wij leveren? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar (+31) 416 650 320 of te mailen naar info@flowlanguages.nl.

Ben je benieuwd wat een Duitse vertaling van jouw tekst(en) kost? Vraag direct een offerte aan. We helpen je graag verder!

Offerte aanvragen

Vertaling in een andere taal nodig? Ook daar kunnen we je mee helpen.

Vertaling in een andere taal?

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen