FAQ items aan het laden...

Vertaling Engels

Engels is een echte wereldtaal: ruim 500 miljoen mensen spreken het. Veel mensen en bedrijven communiceren daarom in het Engels. Het is daarom erg belangrijk dat je communicatie en je media-uitingen op orde zijn. Met een accurate vertaling Engels door een native speaker komen je boodschappen goed over en missen ze hun doel niet.

Flow Languages staat voor kwaliteit en een korte doorlooptijd

Ben je op zoek naar treffende en taalkundig correcte vertaling Engels? Dat kan! Commercieel of technisch? Geen probleem! Wij werken enkel met professionals die altijd naar hun moedertaal toe vertalen. In dit geval wordt de vertaling Engels dus gedaan door een Engelse native speaker die bovendien specialist is in het betreffende vakgebied. Onze vertalers hebben niet alleen kennis van de taal, maar ook van het land en de cultuur. De vertaling wordt altijd ‘gelokaliseerd’: omgezet naar de lokale omstandigheden. Een contract moet niet alleen letterlijk vertaald worden, maar ook worden getoetst aan de lokale wetten en procedures. Dit geldt ook voor het aanpassen van maten en gewichten, bijvoorbeeld in een handleiding, recept of bijsluiter. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze vertalingen.

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten voor welk land de vertaling Engels bedoeld is. Hoewel Amerikaans en Brits Engels veel op elkaar lijken en doorgaans dezelfde taalregels volgen, zijn er ook een aantal verschillen. Wat de spelling betreft zijn er de meeste verschillen (vergelijk “analyze” (US) en ‘analyse’ (UK), maar ook qua interpunctie verschillen de twee talen (zie het verschil tussen enkele en dubbele aanhalingstekens!).

Kom goed voor de dag met vertalingen naar het Engels die grammaticaal correct zijn, en zijn aangepast aan de Engelse (of Amerikaanse) culturele conventies en omgangsvormen. Zo versterk je jouw business.

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen