FAQ items aan het laden...

Werken bij Flow Languages

Flow Languages is een full service vertaalbureau gevestigd in Waalwijk. Onze klanten zitten in diverse
branches en over de gehele wereld. Ben je gek van talen en alles wat daarmee te maken heeft? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel onderstaande vacatures en neem direct contact met ons op.

Vacatures

Junior Projectmanager

24/32 uur per week

Flow Languages is een internationaal opererend full service vertaalbureau. Met klanten over de hele wereld in de meest uiteenlopende branches is Flow Languages voor velen hét aanspreekpunt op het gebied van tekst en taal. Zo kunnen klanten bij ons terecht voor vertalingen, maar verzorgen we ook taaltrainingen, copywriting, ondertitelingen en tolkdiensten. Voor de uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een

Junior projectmanager met taalgevoel

Je takenpakket
Als junior projectmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met klanten en vertalers, en het in goede banen leiden van diverse vertaalprojecten. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en zorgt voor een vlekkeloze begeleiding van elk project. Het maken van offertes, nazorg, klantbezoek en meedenken over (nieuwe) stappen binnen de branche horen ook tot je werkzaamheden. Stressbestendigheid, oplossingsgericht denken en een goed gevoel voor taal zijn belangrijk, goede beheersing van Engels, Duits, Frans en/of een andere vreemde taal is een pre.

Wat zijn onze vereisten?

 • afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • deadlines geven je energie;
 • denken in oplossingen: een echte aanpakker;
 • kennis van social media en InDesign is een pre.

Wat bieden we?

 • een functie voor 24/32 uur per week;
 • een verantwoordelijke baan met internationale contacten;
 • werken in een klein en hecht informeel team;
 • veel ruimte voor initiatieven en zelfontplooiing;
 • betrokken collega’s;
 • een marktconform salaris.

Heb jij aandacht voor details en ben je niet bang voor deadlines? Heb jij een goed gevoel voor taal en werk je graag in een internationale omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou! Je kunt bellen met 0416 650320 en vragen naar Lisette Coolen of mailen naar lisette@flowlanguages.nl.

—————————————————————————————————————————-

Vacature Stagiaire

Ben jij op zoek naar een stageplaats in een informele omgeving met veel vrijheid? Ben je gek van talen en alles wat daarmee te maken heeft? Stoor jij je ook aan menukaarten die barsten van de fouten? En wil je eigenlijk heel veel leren?

Bij Flow Languages zijn we op zoek naar een enthousiaste, spontane en leergierige stagiair (v/m) die graag bij ons aan de slag gaat. We bieden veel ruimte voor eigen inbreng en hebben een open werksfeer.

Bij Flow werk je samen met ons in een team aan verschillende opdrachten, zoals vertalen, reviseren, plannen en contact met vertalers over de hele wereld. Stagevergoeding is in overleg, evenals het startmoment en de duur van de stage.

Wil jij jezelf ontplooien en meer leren over (ver)talen? Neem dan contact met ons op.
Wie weet tot ziens!

Solliciteer direct

Zie je hiernaast een uitdaging die goed bij jou past? Neem dan direct contact op en wie weet tot ziens!

Flow Languages
Professor Lorentzweg 8
5144 NP Waalwijk

0416 650320 
lisette@flowlanguages.nl
t.a.v. Lisette Coolen