FAQ items aan het laden...

Taaltrainingen

Is je kennis van de Franse taal weggezakt of wilde je altijd al goed Spaans leren? Of heb je moeite met de steeds veranderende Nederlandse spelling en ben je toe aan een opfriscursus? Het maakt niet uit welke taal je wil leren en of je een beginner of gevorderde bent: Flow Languages heeft voor iedereen een passende taalcursus!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Met de cursussen van Flow Languages werk je in een kleine groep en een ervaren docent aan jouw doelen. Je leert beter en vlotter spreken, verbetert je luistervaardigheid en kunt ook artikelen in magazines en kranten gaan lezen. In een ongedwongen, laagdrempelige sfeer ga je samen met andere enthousiaste cursisten aan de slag. Op vakantie naar je lievelingsland ook écht een gesprek kunnen voeren met je buurman of feilloos de menukaart kunnen ontcijferen? Beslagen ten ijs komen bij de onderhandelingen over je huis in Frankrijk? Ook voor meer gerichte cursussen, die je bijvoorbeeld helpen bij de aankoop van een huis in het buitenland of het opzetten van een branche in Spanje, kun je terecht voor een taalcursus van Flow Languages. In een kleine groep of desgewenst in enkele intensieve lessen in een één-op-één setting ga je met de docent werken aan die doelstellingen. Je verbetert je vocabulaire, traint specifieke situaties of laat je juist improviseren zodat je ook in moeilijke discussies goed kunt blijven communiceren. Alles om ervoor te zorgen om jou, met de taalcursus van Flow Languages, naar het gewenste doel te brengen.

Onze ervaren docenten kunnen op elk niveau uit de voeten zodat jij het resultaat behaalt dat je wenst. We kunnen je helpen met een taalcursus in vele talen, dus geef gerust je wensen aan! Een taalcursus van Flow Languages is er namelijk voor iedereen die graag zijn talen verder wil verbeteren of gewoon graag met zijn passie voor taal aan de slag wil gaan!

Ons aanbod

Cursus Engels
Cursus Frans
Cursus Italiaans
Cursus Spaans
Cursus Duits
Taalcursus Nederlands NT2

De locaties

Eindhoven

Op deze locatie geven wij les in de volgende talen

Bekijk de komende cursussen in Eindhoven

Alle cursussen in Eindhoven

Breda

Op deze locatie geven wij les in de volgende talen

Bekijk de komende cursussen in Breda

Alle cursussen in Breda

Waalwijk

Op deze locatie geven wij les in de volgende talen

Bekijk de komende cursussen in Waalwijk

Alle cursussen in Waalwijk

Tilburg

Op deze locatie geven wij les in de volgende talen

Bekijk de komende cursussen in Tilburg

Alle cursussen in Tilburg

’s Hertogenbosch

Op deze locatie geven wij les in de volgende talen

Bekijk de komende cursussen in Den Bosch

Alle cursussen in Den Bosch