Loading...

Taaltrainingen

Flow Languages biedt een breed scala aan trainingen en cursussen. Met onze (incompany) taaltrainingen versterk jij jouw business. Een presentatie verzorgen in professioneel en op jouw vakjargon afgestemd Engels? Het opfrissen van je grammaticakennis om je rapport of e-mail in correct Nederlands te schrijven? Of makkelijk en vloeiend een telefoongesprek met je Duitse klant voeren? De trainingen van Flow Languages zijn altijd op maat gemaakt, waar en wanneer je wil.

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Altijd op maat

Flow Languages zorgt ervoor dat de betreffende taaltraining altijd is toegespitst op het taalniveau van de deelnemers, het betreffende vakgebied en natuurlijk op eventuele cultuurverschillen bij het internationaal zakendoen. Heb je bijvoorbeeld vooral schriftelijk contact met je Franstalige relaties? Dan houden wij daar rekening mee tijdens de taaltraining en leggen we bijvoorbeeld de nadruk op het opstellen van zakelijke e-mails. En als je juist vaak in vergaderingen of conference calls zit met Italiaanse klanten, dan zorgen we ervoor dat je vaardigheden in persoonlijke gesprekken worden verbeterd. Zo helpen we je actief met het verbeteren en versoepelen van het internationale klantcontact. Onze trainers houden altijd rekening met de aanwezige cultuurverschillen bij het zakendoen in het buitenland. Zo communiceren Duitsers en Fransen veel formeler dan Nederlanders, en communiceren Italianen over het algemeen weer veel minder direct dan Nederlanders (ze spreken meer beeldend en omschrijvend). Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en doe je nét dat stapje extra om je zakendeal te behalen.

24/7 inzicht

Flow Languages werkt enkel met ervaren en gedreven taaltrainers. Na een trainingsaanvraag zorgt de trainer (eventueel telefonisch) voor een intakegesprek met de deelnemers. Zo bepaalt hij of zij het taalniveau en de gewenste doelstellingen van de cursist(en), en daarmee ook de inhoud van de taaltraining. Ons volledig geautomatiseerde proces geeft de cursisten 24/7 inzicht in de status en voortgang van de training. Zo heb je te allen tijde inzicht in je agenda en toegang tot het cursusmateriaal.

Ons aanbod

Taalcursus Spaans
Taalcursus Engels
Taalcursus Duits
Taalcursus Frans
Taalcursus Italiaans
Taalcursus Nederlands