Loading...

Cursus Italiaans

Italiaans in 8 weken
Of je nu cultuursnuiver, koffieleut of shopaholic bent: in Italië kun je la dolce vita uitstekend beleven. Maar Italië staat natuurlijk ook bekend om de prachtige taal. Wil je graag een woordje mee spreken? Dat kan! En niet alleen de taal komt aan bod; je krijgt ook een kijkje in de Italiaanse cultuur en leert de Italiaanse gewoontes en conventies kennen. Flow Languages laat je tijdens deze cursus Italiaans in acht weken kennismaken met het Italiaans.

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Voor veel Italianen is de taal een deel van hun identiteit, en een groot onderdeel van hun cultuur. Ze waarderen het dus heel erg wanneer je moeite doet om je te verdiepen in hun taal en cultuur, en ze in hun taal benadert. Tijdens de cursus Italiaans komen alle aspecten van taal aan bod: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Je krijgt een kijkje in de prachtige en rijke Italiaanse cultuur. Je wordt zeker verliefd op de melodieuze Italiaanse taal!

Voordelen op een rij

– De trainer is native speaker Italiaans
– Door de kleine groepsgrootte leer je de taal snel aan
– Vaste trainingstijd op maandagavond
– Via de website kun je 24/7 je persoonlijke pagina inzien, inclusief agenda en cursusmateriaal
– Na afloop ontvang je een certificaat van deelname

De kosten van de cursus Italiaans bedragen € 150, inclusief het benodigde lesmateriaal.

De cursus gaat vanaf 6 mei 2019 van start op onze trainingslocatie in Waalwijk.

Wil je meer informatie over de invulling van de cursus? Stuur dan even een mailtje naar info@flowlanguages.nl of bel met 0416 – 650 320. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend onze brochure aanvragen.

Spreek je al (wat) Italiaans? Dan is er wellicht ook een cursus die dan wellicht beter aansluit bij jouw niveau! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Liever een zakelijke cursus?

Zakelijke taalcursus Italiaans

Vraag een offerte aan

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen