Loading...

Cursus Frans

Frans in 8 weken
La douce France! Een van de populairste vakantielanden voor Nederlanders, met de aantrekkelijke kusten, het prachtige landschap en natuurlijk de veelgeprezen Franse keuken. Wat is er dan leuker om ook de taal onder de knie te krijgen? Precies! Bovendien wordt kennis van de taal door Fransen erg op prijs gesteld. Flow Languages laat je tijdens deze cursus Frans in acht weken kennismaken met het Frans. Dankzij de kleine groep leer je de taal snel aan.

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Spreken, luisteren, lezen en schrijven: alle onderdelen van de taal komen aan bod. In de cursus Frans leer je de beginselen van de taal: hoe zit het Frans in elkaar? Maar ook: hoe los je een probleem op en stel je een vraag? Welke Franse klanken zijn voor Nederlanders moeilijk, en waarom? Naast de basisgrammatica ga je ook in gesprek met de docente en met je medecursisten, om zo ook de spreek- en luistervaardigheid onder de knie te krijgen.

Voordelen op een rij

– Door de kleine groepsgrootte leer je de taal snel aan
– Vaste trainingstijden op maandagavond
– Na afloop ontvang je een certificaat van deelname

De kosten van de training bedragen € 150, inclusief het benodigde lesmateriaal.
De cursus Frans gaat vanaf maandag 6 mei 2019 van start op onze trainingslocatie in Waalwijk bij minimale deelname van acht personen. Schrijf je nu in via onderstaande knop!

Wil je meer informatie over de invulling van de training? Stuur dan even een mailtje naar info@flowlanguages.nl of bel met 0416 – 650 320. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend onze brochure aanvragen.

Spreek je al (wat) Frans? Dan is er wellicht ook een cursus die dan wellicht beter aansluit bij jouw niveau! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Liever een zakelijke cursus?

Zakelijke taalcursus Frans

Vraag een offerte aan

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen