FAQ items aan het laden...

Zakelijke taaltrainingen

Is je kennis van de Franse taal weggezakt of wilde je altijd al goed Spaans leren? Of heb je moeite met de steeds veranderende Nederlandse spelling en ben je toe aan een opfriscursus? Het maakt niet uit welke taal je wil leren en of je een beginner of gevorderde bent: Flow Languages heeft voor iedereen een passende taalcursus!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Met de cursussen van Flow Languages werk je in een kleine groep en een ervaren docent aan jouw doelen. Je leert beter en vlotter spreken, verbetert je luistervaardigheid en kunt ook artikelen in magazines en kranten gaan lezen. In een ongedwongen, laagdrempelige sfeer ga je samen met andere enthousiaste cursisten aan de slag.

Cursus zakelijk Engels

In principe spreken we toch allemaal al wel een behoorlijk woordje Engels? Dat klopt! Engels is echter niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een cultuurproduct. Het Engels is een echte wereldtaal geworden: bijna 500 miljoen mensen spreken deze taal. Je kunt dus bijna altijd terugvallen op deze taal – zeker wanneer je het Engels goed beheerst! Met onze cursus Engels leer je niet alleen de taal snel aan; je leert ook meer over de Engelse cultuur, de gebruiken en conventies. Zo kun jij je goed verstaanbaar maken, in elke situatie!

Cursus zakelijk Frans

La douce France! Een van de populairste vakantielanden voor Nederlanders, met de aantrekkelijke kusten, het prachtige landschap en natuurlijk de veelgeprezen Franse keuken. Wat is er dan leuker om ook de taal onder de knie te krijgen? Precies! Bovendien wordt kennis van de taal door Fransen erg op prijs gesteld. Flow Languages laat je tijdens deze cursus Frans in twaalf weken kennismaken met het Frans. Dankzij de kleine groep leer je de taal snel aan.

Cursus zakelijk Italiaans

Of je nu cultuursnuiver, koffieleut of shopaholic bent: in Italië kun je la dolce vita uitstekend beleven. Maar Italië staat natuurlijk ook bekend om de prachtige taal. Wil je graag een woordje mee spreken? Dat kan! En niet alleen de taal komt aan bod; je krijgt ook een kijkje in de Italiaanse cultuur en leert de Italiaanse gewoontes en conventies kennen. Flow Languages laat je tijdens deze cursus Italiaans in twaalf weken kennismaken met het Italiaans.

Cursus zakelijk Duits

Onze oosterburen zijn één van onze belangrijkste handelspartners, zowel op het gebied van import als export. Concreter: een kwart van de Nederlandse export gaat naar ons buurland. Maar ook als vakantieland is Duitsland erg in trek: Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie naar Duitsland. Misschien wil je tijdens je vakantie ook een aardig woordje Duits spreken om je zo te redden op vakantie? Of heb je je altijd al willen verdiepen in de Duitse taal, maar kwam het er telkens niet van? Dan is nu je kans: met onze cursus Duits krijg je een introductie in de Duitse taal.

Cursus Nederlands (NT2)

Woon je in Nederland en zou je eigenlijk beter Nederlands willen lezen, schrijven en spreken? Ga je hier werken en vind je dat je Nederlands daarvoor beter moet zijn? Bij Flow Languages volg je een laagdrempelige cursus Nederlands (NT2).

Cursus zakelijk Spaans

Het land van de goudgele stranden en heerlijke tapas: Spanje is een fantastisch vakantieland waar jaarlijks veel Nederlanders vertoeven. Dit ontspannen gevoel houden we graag het hele jaar door vast! Wil je graag een woordje Spaans mee kunnen spreken? Of heb je altijd al Spaans willen leren, maar komt het er steeds niet van? Met onze cursus Spaans krijg je in twaalf weken tijd een introductie in de Spaanse taal en de rijke cultuur. Zo kun je je alvast voorbereiden op de volgende vakantie!

Liever een particuliere taaltraining?

Voordelen van een particuliere taaltraining

Op vakantie naar je lievelingsland ook écht een gesprek kunnen voeren met je buurman of feilloos de menukaart kunnen ontcijferen? Beslagen ten ijs komen bij de onderhandelingen over je huis in Frankrijk? Ook voor meer gerichte cursussen, die je bijvoorbeeld helpen bij de aankoop van een huis in het buitenland of het opzetten van een branche in Spanje, kun je terecht voor een taalcursus van Flow Languages. In een kleine groep of desgewenst in enkele intensieve lessen in een één-op-één setting ga je met de docent werken aan die doelstellingen. Je verbetert je vocabulaire, traint specifieke situaties of laat je juist improviseren zodat je ook in moeilijke discussies goed kunt blijven communiceren. Alles om ervoor te zorgen om jou, met de taalcursus van Flow Languages, naar het gewenste doel te brengen.

Onze ervaren docenten kunnen op elk niveau uit de voeten zodat jij het resultaat behaalt dat je wenst. We kunnen je helpen met een taalcursus in vele talen, dus geef gerust je wensen aan! Een taalcursus van Flow Languages is er namelijk voor iedereen die graag zijn talen verder wil verbeteren of gewoon graag met zijn passie voor taal aan de slag wil gaan!

Ons aanbod

Cursus Engels
Cursus Frans
Cursus Italiaans
Cursus Spaans
Cursus Duits
Taalcursus Nederlands NT2