Loading...

Cursus Spaans

Spaans in 8 weken
Het land van de goudgele stranden en heerlijke tapas: Spanje is een fantastisch vakantieland waar jaarlijks veel Nederlanders vertoeven. Dit ontspannen gevoel houden we graag het hele jaar door vast! Wil je graag een woordje mee kunnen spreken? Of heb je altijd al Spaans willen leren, maar komt het er steeds niet van? Met onze cursus Spaans krijg je in acht weken tijd een introductie in de Spaanse taal en de rijke cultuur. Zo kun je je alvast voorbereiden op de volgende vakantie!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Alle onderdelen van de taal komen aan bod: spreken, luisteren, lezen en schrijven. In de beginnerscursus leer je de beginselen van de taal: hoe zit het Spaans in elkaar? Naast de basisgrammatica ga je ook in gesprek met de docente en met je medecursisten, om zo ook de spreek- en luistervaardigheid onder de knie te krijgen.

Voordelen op een rij

– De trainer is native speaker Spaans
– Vaste trainingstijden op donderdagavond
– Door de kleine groepsgrootte leer je de taal snel aan
– Via de website kun je 24/7 je persoonlijke pagina inzien, inclusief agenda en cursusmateriaal
– Na afloop ontvang je een certificaat van deelname

De kosten van de cursus Spaans bedragen € 150, inclusief het benodigde lesmateriaal.

De training gaat vanaf donderdag 9 mei 2019 weer van start op onze trainingslocatie in Waalwijk. Schrijf je nu in via onderstaande knop!

Wil je meer informatie over de invulling van de cursus Spaans? Stuur dan even een mailtje naar info@flowlanguages.nl of bel met 0416 – 650 320. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend onze brochure aanvragen.

Spreek je al (wat) Spaans? Dan is er wellicht ook een cursus Spaans die dan wellicht beter aansluit bij jouw niveau. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Liever een zakelijke cursus?

Zakelijke taalcursus Spaans

Vraag een offerte aan

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen