Loading...

Cursus Spaans

Spaans in 12 weken

Het land van de goudgele stranden en heerlijke tapas: Spanje is een fantastisch vakantieland waar jaarlijks veel Nederlanders vertoeven. Dit ontspannen gevoel houden we graag het hele jaar door vast! Wil je graag een woordje Spaans mee kunnen spreken? Of heb je altijd al Spaans willen leren, maar komt het er steeds niet van? Met onze cursus Spaans krijg je in twaalf weken tijd een introductie in de Spaanse taal en de rijke cultuur. Zo kun je je alvast voorbereiden op de volgende vakantie!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

In deze beginnerscursus Spaans komen alle onderdelen van de taal aan bod: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Je leert de beginselen van de Spaanse taal. Hoe zit de taal in elkaar?

Naast de basisgrammatica ga je ook in gesprek met de docente en met je medecursisten. Op deze manier krijg je binnen korte tijd ook de spreek- en luistervaardigheid onder de knie.

Spaanse taal leren

Wanneer je als beginner snel Spaans wilt leren, dan is deze taalcursus erg geschikt voor jou. Binnen twaalf weken leer je de basis van deze wereldtaal. Op onze trainingslocatie in Waalwijk krijg je les binnen kleine groepen, waardoor je de stof makkelijk en snel oppikt. Zo kun je jezelf straks op vakantie in Spanje of een ander Spaanstalig land prima redden. Benieuwd naar de voordelen van deze cursus Spaans? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Voordelen taalcursus Spaans

  • De trainer is native speaker Spaans
  • Vaste trainingstijden
  • Door de kleine groepsgrootte leer je de taal snel aan
  • Via de website kun je 24/7 je persoonlijke pagina inzien, inclusief agenda en cursusmateriaal
  • Na afloop ontvang je een certificaat van deelname

Meer informatie over de cursus Spaans

De kosten van de cursus Spaans bedragen € 250. Dit bedrag is inclusief het benodigde lesmateriaal.

Bij voldoende deelnemers gaat de training van start in de week van 9 september 2019 op onze leslocaties in Waalwijk, Breda, Tilburg, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch.

Locaties en data voor Spaanse taalcursussen

LocatieDagTijdstip
19.00 – 20.3020.30 – 22.00
Tilburg – KoningshavenMaandagSpaans ISpaans II
Eindhoven – ‘t BellefortDonderdagSpaansSpaans
Den Bosch – BabelDonderdagSpaans ISpaans II
Waalwijk – FlowDonderdagSpaans IISpaans I

Wil je meer informatie over de invulling van deze cursus Spaans? Stuur dan even een mailtje naar info@flowlanguages.nl of bel ons via 0416 – 650 320. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend onze brochure aanvragen.

Liever een zakelijke cursus Spaans?

Spreek je al (wat) Spaans? Dan is er wellicht ook een cursus Spaans die dan wellicht beter aansluit bij jouw niveau. Zo verzorgen wij ook zakelijke taalcursussen Spaans. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zakelijke taalcursus Spaans

Schrijf in voor de cursus Spaans

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen