FAQ items aan het laden...

Vertaalbureau Italiaans

Jouw tekst laten vertalen naar het Italiaans? Onze native speakers helpen je graag met een pakkende taalkundig correcte vertaling. Van website-vertalingen tot brochure teksten, wij nemen het vertaalwerk graag van je over.

Flow Languages staat voor kwaliteit en een korte doorlooptijd

Vertaling Italiaans

Italië wordt geroemd om de wetenschap, architectuur, film, mode én de prachtige taal. Italiaans is, met al haar emoties en details, een heel krachtige en levendige taal. Het is dan ook een kunst om met een Italiaanse vertaling vanuit een andere taal ook zoveel indruk te maken.

Het gaat hierbij niet alleen om de kennis van de taal, maar ook om de cultuur en omgangsvormen die terugkomen in een Italiaanse vertaling. Zoals Italianen fysiek zeer expressief zijn tijdens het communiceren, zo zijn ze dat ook in hun teksten.

Zo wordt in het Italiaans bijvoorbeeld meer beeldend en omschrijvend gesproken, waarvoor veel gebruik gemaakt wordt van bijvoeglijke naamwoorden.

Het vertaalproces naar het Italiaans bestaat uit meer dan enkel de brontekst (tekst A) en de vertaling (tekst B). Ook het bewerken van de tekst naar de Italiaanse conventies, cultuur en gebruiken behoren tot het proces van vertalen.

Italiaanse vertalingen van hoge kwaliteit

Ons vertaalbureau is ISO-gecertificeerd, en wij werken dan ook volgens het native speaker-principe. Wij werken met Italiaanse vertalers die altijd naar hun moedertaal vertalen. Zo zorgen we ervoor dat de vertaling qua taalgebruik en grammatica correct is en dat ook de etiquette en de juiste aanspreekvormen worden aangehouden.

Onze professionele, ervaren vertalers zijn ieder gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, zoals op het gebied van juridische of juist commerciële vertalingen. Zo zorgen wij voor een passende vertaling Italiaans, in elk vakgebied.

Om de kwaliteit van de vertalingen te bewaken houden wij een database per klant bij, waarin alle vertalingen gebundeld worden. Hiermee zorgen we ervoor dat bijvoorbeeld telkens dezelfde terminologie terugkomt, zodat de teksten consistent vertaald worden.

Daarnaast zit een kwaliteitscontrole van de vertaling(en) standaard in ons proces. Tijdens deze eindredactie checken we de vertaling naast de brontekst, zodat we er zeker van zijn dat de vertaling taalkundig correct is en gelokaliseerd is naar de Italiaanse gebruiken en conventies.

Beëdigde vertaling Italiaans

Zoek je naar een beëdigde vertaling van jouw officiële stukken in het Italiaans? Geen probleem, we helpen je daar graag bij. Onze beëdigde vertalers Italiaans zorgen voor een rechtsgeldige en gewaarmerkte vertaling van jouw stuk.

Je ontvangt de vertaling aan het origineel gehecht, met daarop de stempel en handtekening van de beëdigd vertaler. Zo is de vertaling rechtsgeldig en kun je het document ook gebruiken in andere landen.

Italiaans vertaalbureau nodig?

Wil je meer informatie over de Italiaanse vertalingen die wij leveren? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar (+31) 416 650 320 of te mailen naar info@flowlanguages.nl.

Direct weten wat een Italiaanse vertaling kost? Vraag direct een offerte aan. We helpen je graag met jouw vertaalvraag!

Offerte aanvragen

Vertaling in een andere taal nodig? Ook daar kunnen we je mee helpen.

Vertaling in een andere taal?

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen