FAQ items aan het laden...

Copywriting

Flow Languages levert verschillende soorten tekstwerk voor al jouw communicatieve uitingen. Een tekst vanaf het nulpunt laten schrijven of juist een bestaande tekst laten corrigeren of redigeren? Ons tekstbureau heeft de specialisaties in huis om elke tekst voor je bedrijf te realiseren. We beschikken bovendien over de kennis en vaardigheden om jouw documenten op te maken in Adobe InDesign.

Flow Languages staat voor kwaliteit en een korte doorlooptijd

Als tekstbureau bieden we verschillende diensten: het schrijven, corrigeren en redigeren van teksten.
Of het nu gaat om een webtekst, een zakelijke brief, een wervende brochuretekst of een relatiemagazine: elke tekst moet uitnodigen tot lezen. Ontbreekt het je aan de tijd of expertise om zelf goed tekstwerk af te leveren? Schakel dan ons tekstbureau in. Wij leveren allerlei soorten teksten, zoals brochureteksten, webteksten en interviews, voor verschillende opdrachtgevers. We schrijven prettig leesbare teksten, toegespitst op jouw doelgroep.

Uiteraard kunnen we dit het beste doen wanneer we zoveel mogelijk informatie hebben over de producten en diensten van jouw bedrijf. Voor het schrijven van een geheel nieuwe tekst komen we daarom graag langs om kennis te maken met jouw onderneming. Door de korte lijnen die we met onze klanten onderhouden weten we sneller welke toon de tekst moet dragen en welk doel de teksten dienen.

Voor het corrigeren of redigeren van teksten kunnen de wensen en huisstijl wat gemakkelijker telefonisch besproken worden en volstaat een goede briefing. We sleutelen net zo lang aan de teksten en we puzzelen met de woorden totdat wat er staat klopt en goed voelt. Heb je net even die puntjes op de i nodig en twijfel je of je zinsbouw of woordkeuze wel past bij het doel dat je nastreeft? Wij helpen je om net dat laatste stapje te maken zodat je tekst goed verzorgd én krachtig de deur uit gaat.

SEO-teksten
Uiteraard is het voor elk bedrijf belangrijk dat er goede webteksten geschreven worden: een website is immers het visitekaartje van je onderneming. Met het nieuwe tijdperk van zoekmachines is daar echter nog een nieuwe eis bij gekomen: als bedrijf wil je als eerste naar boven komen in de zoekresultaten. Webontwikkelaars kunnen jouw website zodanig in elkaar zetten dat je goed gevonden wordt. Maar dat alleen is niet voldoende: de teksten op de website spelen hierbij eveneens een belangrijke rol. Ons tekstbureau is specialist in het schrijven van deze SEO(Search Engine Optimization)-teksten.

Na een nauwkeurige briefing bepalen we samen met jou de zoekwoorden waarop de website gevonden moet worden. Aan de hand van de zoekwoorden en de daarvoor opgestelde SEO-richtlijnen (her)schrijven we de webteksten. We hebben tevens aandacht voor het aantal woorden per pagina, de keyword density, de optimalisatie van titels, synoniemgebruik en een natuurlijke en duidelijke schrijfstijl.

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen
Bel voor meer informatie

“Ik werk inmiddels al ruim 4 jaar met Flow Languages en ben zeer tevreden met zowel de artikelen en referentieverhalen als met de vertalingen die zij voor ons verzorgen. Door de open en informele communicatie kunnen we altijd snel schakelen en verloopt iedere opdracht vlekkeloos. Ook weet Flow mijn wensen steevast op de juiste manier te ‘vertalen’ naar een goed verhaal én worden de vertalingen door native speakers geschreven, waardoor ik verzekerd ben van een perfecte tekst. Ik heb in Flow een heel fijne en betrouwbare partner gevonden!”

Sarah Pilasky, Transsmart