Corona-ansichtkaarten

De wereld staat op zijn kop. Wat voorheen alleen een Mexicaans biertje was, is nu een wereldwijd gezondheidsrisico. Verhoudingen staan op scherp, maar er verandert ook een hoop. Juist in deze lastige tijden moeten we proberen naar elkaar om te kijken.

Omdat we bij Flow Languages en Flow Learning Academy met mensen van over de hele wereld werken, heeft het coronavirus een concrete impact op onze dienstverlening. We vinden de gezondheid van onze cursisten en onze docenten van het allergrootste probleem. Daarom staan al onze taaltrainingen en – cursussen, op een paar lessen na die worden gegeven via Skype, on hold.

Toch willen we van Flow een klein steentje bijdragen aan het verlichten van de zorgen die er momenteel zijn. Daarom hebben we een aantal kaarten ontworpen die passen bij waar Flow voor staat: open, betrokken en gericht op de wereld om ons heen. Deze set van 10 ansichtkaarten is nu te koop voor een bedrag van € 5. De gehele opbrengst van deze verkoop doneren we aan het Rode Kruis, dat een speciale actie heeft lopen ter bestrijding van het coronavirus.

Wil jij zo’n uniek setje kaarten ontvangen? Stuur dan een mail naar info@flowlanguages.nl en wij sturen het pakketje kaarten naar je toe. Zo kun jij (verre) vrienden of familie tóch laten weten dat je aan ze denkt en tegelijkertijd meehelpen om er samen weer bovenop te komen. Doe jij ook mee?

kaarten