Wees eens eerlijk: hoe goed is jouw zakelijke Duits? Heb jij ook weleens dat je denkt: die sales meeting of dat onderhandelingsgesprek had eigenlijk best wel wat soepeler gemogen? Of merk je dat jouw Duitse zakenpartner het wel op prijs zou stellen als jouw Duits meer op niveau zou zijn?

Begrijpelijk. Juist daarom geeft Flow Languages de Go Flow Masterclass. Een korte, zeer effectieve en leerzame masterclass in één ochtend die je écht verder helpt jouw doelen te bereiken en je omzet te verhogen. Bovendien worden ook belangrijke cultuurverschillen behandeld.

Waar wacht je nog op? Just Go Flow!

GO FLOW MASTERCLASS ZAKELIJK DUITS VOOR MEETINGS

Go Flow Masterclass

ZAKELIJK DUITS VOOR MEETINGS

Wil je graag jouw Duitse taalvaardigheden bijspijkeren, en leren hoe je beter en overtuigend kunt overkomen in een vergadering of onderhandeling met jouw Duitstalige relaties? Meld je dan aan voor onze interactieve masterclass.

Tijdens de Go Flow Masterclass komen heldere punten aan bod, zoals concrete sleutelzinnen en uitdrukkingen. Je bent meteen in staat deze te gebruiken om met succes te communiceren. Je leert de meest belangrijke vraagtechnieken, bespreekt effectieve zinnen om je mening te geven in het Duits, behandelt strategieën om voor- en nadelen te benadrukken en herhaalt de meest belangrijke grammaticaonderdelen. Uiteraard worden ook zakelijke cultuurverschillen en taalblunders behandeld.

Na de masterclass ben je in staat om:

  • duidelijker en met meer zelfvertrouwen in het Duits te spreken;
  • doelen helderder te benoemen;
  • een gesprek te leiden en ook actief in te gaan;
  • met specifieke Duitse terminologie om te gaan.

Maak jij ook werk van je Duits? Meld je nu aan.

Jouw docent

Ilona Bauer is geboren in Duitsland en een ervaren taal- en cultuurtrainer. Ze studeerde bedrijfseconomie en werkte in Berlijn, Hamburg en New York. Haar geduld en enthousiasme helpen je ook jouw Duits beter in te zetten.

Go Flow Masterclass kan ook incompany worden gegeven. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Masterclass

De Go Flow Masterclass is mogelijk op aanvraag.

Bel (0416 650320) of mail (info@flowlanguages.nl) voor meer informatie.

Aanmelden