FAQ items aan het laden...

Cursus zakelijk Engels

Engels als wereldtaal
In principe spreken we toch allemaal al wel een behoorlijk woordje Engels? Dat klopt! Engels is echter niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een cultuurproduct. Het Engels is een echte wereldtaal geworden: bijna 500 miljoen mensen spreken deze taal. Je kunt dus bijna altijd terugvallen op deze taal – zeker wanneer je het Engels goed beheerst! Met onze cursus Engels leer je niet alleen de taal snel aan; je leert ook meer over de Engelse cultuur, de gebruiken en conventies. Zo kun jij je goed verstaanbaar maken, in elke situatie!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Meer uitzondering dan regel

Het Engels is een zeer idiomatische taal: er is meer uitzondering dan regel. Als eerste taal is Engels daarom eenvoudig om te leren, maar als tweede of derde taal is het vaak lastiger. Flow Languages helpt jou op de punten waar het bij jouw Engels nog aan schort: spreek- of schrijfvaardigheid – net wat jij wilt. De meeste Nederlanders spreken al een aardig woordje Engels, maar toch missen we vaak de finesses en nuances van het Engels (erg belangrijke signalen bij het zakendoen!). Ook op de zakelijke cultuur in Engeland kunnen we je voorbereiden met deze cursus zakelijk Engels. De Britse zakenman is bijvoorbeeld vaak erg stipt en verwacht ook van zijn zakenrelatie dat te zijn. Daarnaast kom je het verst met beleefd taalgebruik, dus kleed je verzoeken in met ‘please’ en ‘maybe’. Onze ervaren taaltrainers leren je de fijne kneepjes van het vak zodat je, zowel zakelijk als privé, op een hoger niveau kunt communiceren.

Voordelen op een rij

  • Met de cursus zakelijk Engels versterk je jouw business
  • Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
  • Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau (volgens CEFR) en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
  • We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
  • We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en ervaren taaltrainers

Inschrijven of meer informatie opvragen kan op Flow Learning Academy

De taalcursus zakelijk Engels wordt georganiseerd door ons zusterbedrijf Flow Learning Academy.

Bekijk via onderstaande button vind je meer informatie over de cursus en kun je je inschrijven op Flow Learning Academy.

Schrijf je in voor deze cursus
Gratis brochure aanvragen

De planning

Samen met de trainer of een projectmanager van Flow Languages wordt de planning gemaakt. Locatie, frequentie en andere details kunnen nu worden besproken. Alle afspraken worden online in een handig systeem geplaatst, zodat je altijd kunt kijken wanneer je de volgende training hebt staan.

De training

Nu begint het echte werk. De nadruk ligt op onderdelen die jullie samen hebben vastgesteld. Of het nu gaat om makkelijker praten, doeltreffender rapporten schrijven of mails opstellen; we zorgen ervoor dat je echt gaat leren. De trainer zorgt dat jij actief blijft: met uitdagende oefeningen, een spiegel die je wordt voorgehouden en geduldige uitleg wordt jouw taalgevoel grondig geactiveerd. De taalsessies zijn intensief, maar boeiend en leerzaam.

Na de training

Na de lessen waarin je jezelf echt hebt uitgedaagd, volgt een evaluatie en voortgangsrapport. Waar stond je toen je begon, en waar ben je nu? Heb je bereikt wat je wilde bereiken of wil je eigenlijk nog meer gaan uitdiepen? De trainer van Flow verzorgt een gedetailleerd rapport met aanbevelingen voor de toekomst. Maar daar stopt het niet. Bij het Flow Gold-pakket zijn twee ‘opfrisuren’ inbegrepen en bij het Flow Platinum-pakket zelfs 5 opfrisuren: samen met de trainer ga je na een tijdje nog even aan de slag om op te frissen wat je hebt geleerd. Misschien na die drie weken vakantie? Of wellicht nét voor die ontzettend belangrijke meeting? Dat kan net het verschil maken.

Silver

Zakelijke taaltraining

€ 1500,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
8 lessen van 2 uur
Meer informatie

Gold

Zakelijke taaltraining

€ 2.950,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
2 opfrisuren
Meer informatie

Platinum

Zakelijke taaltraining

€ 4.500,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
25 lessen van 2 uur
5 opfrisuren
Meer informatie

Maatwerk nodig?

Vanzelfsprekend kunnen we ook een offerte voor een taaltraining voor jou of je organisatie maken die nog flexibeler is. Als er bijvoorbeeld meer mensen in een groep zitten of je wil overleggen hoe je verschillende niveaus kunt laten samenwerken. We denken heel graag met je mee!

Bespreek de mogelijkheden