Loading...

Cursus zakelijk Engels

Engels als wereldtaal
In principe spreken we toch allemaal al wel een behoorlijk woordje Engels? Dat klopt! Engels is echter niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een cultuurproduct. Het Engels is een echte wereldtaal geworden: bijna 500 miljoen mensen spreken deze taal. Je kunt dus bijna altijd terugvallen op deze taal – zeker wanneer je het Engels goed beheerst! Met onze cursus Engels leer je niet alleen de taal snel aan; je leert ook meer over de Engelse cultuur, de gebruiken en conventies. Zo kun jij je goed verstaanbaar maken, in elke situatie!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Meer uitzondering dan regel

Het Engels is een zeer idiomatische taal: er is meer uitzondering dan regel. Als eerste taal is Engels daarom eenvoudig om te leren, maar als tweede of derde taal is het vaak lastiger. Flow Languages helpt jou op de punten waar het bij jouw Engels nog aan schort: spreek- of schrijfvaardigheid – net wat jij wilt. De meeste Nederlanders spreken al een aardig woordje Engels, maar toch missen we vaak de finesses en nuances van het Engels (erg belangrijke signalen bij het zakendoen!). Ook op de zakelijke cultuur in Engeland kunnen we je voorbereiden met deze cursus zakelijk Engels. De Britse zakenman is bijvoorbeeld vaak erg stipt en verwacht ook van zijn zakenrelatie dat te zijn. Daarnaast kom je het verst met beleefd taalgebruik, dus kleed je verzoeken in met ‘please’ en ‘maybe’. Onze ervaren taaltrainers leren je de fijne kneepjes van het vak zodat je, zowel zakelijk als privé, op een hoger niveau kunt communiceren.

Voordelen op een rij

Met de cursus zakelijk Engels versterk je jouw business
Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau (volgens CEFR) en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en ervaren taaltrainers

Liever een particuliere taalcursus?

Taalcursus Engels

Direct inschrijven of meer informatie opvragen

reCAPTCHA is required.
Gratis brochure aanvragen