Loading...

Cursus zakelijk Frans

Zakendoen met Frankrijk
Frankrijk is niet alleen een geliefd vakantieland, maar het is ook op zakelijk gebied een belangrijke Europese partner. Wereldwijd spreken ongeveer 110 miljoen mensen deze prachtige taal; het Frans is niet voor niets één van de officiële talen voor de interne communicatie binnen de Europese Unie en de Verenigde Naties. Zakendoen met een Franse partner vergt kennis van de Franse taal en de Franse werkmentaliteit en omgangsvormen. En dat kun je leren bij Flow Languages met onze cursus zakelijk Frans!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Kennis van de taal wordt door de Fransen erg op prijs gesteld: de Franse taal is namelijk een belangrijk onderdeel van hun cultuur. je hebt bij je gesprekspartner dan al gauw een streepje voor! Nederlanders zijn vaak wat slordiger in de uitspraak van bepaalde klanken, maar in het Frans kan dat regelmatig problemen opleveren. Goed om te weten én om goed aan te leren. Onze professionele, ervaren taaltrainers trainen je op jouw Franse schrijf- en/of spreekvaardigheid – net wat jij wilt! Naast het onder de knie krijgen van de taal, is het ook belangrijk dat je kennis hebt van de Franse (zakelijke) cultuur. Voor Nederlanders geldt: afspraak is afspraak. In het Franse zakenleven kijkt echter niemand ervan op als je 10 minuutjes te laat komt… Ook zijn Fransen over het algemeen formeler dan Nederlanders: gebruik daarom altijd eerst de u-vorm (‘vous’), totdat je zakenrelatie aangeeft dat je hem of haar mag tutoyeren.

Na een intake waarin we de precieze wensen en het taalniveau van de deelnemers vaststellen, stellen we een maatwerktraining op. Zo zorgt de cursus zakelijk Frans ervoor dat je professioneel kunt communiceren in de Franse taal.

Voordelen op een rij

– Met de cursus zakelijk Frans versterk je jouw business
– Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
– Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau (volgens CEFR) en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
– We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
– We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en gecertificeerde taaltrainers

Liever een particuliere taalcursus?

Taalcursus Frans

Direct inschrijven of meer informatie opvragen

reCAPTCHA is required.
Gratis brochure aanvragen