FAQ items aan het laden...

Cursus zakelijk Frans

Zakendoen met Frankrijk
Frankrijk is niet alleen een geliefd vakantieland, maar het is ook op zakelijk gebied een belangrijke Europese partner. Wereldwijd spreken ongeveer 110 miljoen mensen deze prachtige taal; het Frans is niet voor niets één van de officiële talen voor de interne communicatie binnen de Europese Unie en de Verenigde Naties. Zakendoen met een Franse partner vergt kennis van de Franse taal en de Franse werkmentaliteit en omgangsvormen. En dat kun je leren bij Flow Languages met onze cursus zakelijk Frans!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Kennis van de taal wordt door de Fransen erg op prijs gesteld: de Franse taal is namelijk een belangrijk onderdeel van hun cultuur. je hebt bij je gesprekspartner dan al gauw een streepje voor! Nederlanders zijn vaak wat slordiger in de uitspraak van bepaalde klanken, maar in het Frans kan dat regelmatig problemen opleveren. Goed om te weten én om goed aan te leren. Onze professionele, ervaren taaltrainers trainen je op jouw Franse schrijf- en/of spreekvaardigheid – net wat jij wilt! Naast het onder de knie krijgen van de taal, is het ook belangrijk dat je kennis hebt van de Franse (zakelijke) cultuur. Voor Nederlanders geldt: afspraak is afspraak. In het Franse zakenleven kijkt echter niemand ervan op als je 10 minuutjes te laat komt… Ook zijn Fransen over het algemeen formeler dan Nederlanders: gebruik daarom altijd eerst de u-vorm (‘vous’), totdat je zakenrelatie aangeeft dat je hem of haar mag tutoyeren.

Na een intake waarin we de precieze wensen en het taalniveau van de deelnemers vaststellen, stellen we een maatwerktraining op. Zo zorgt de cursus zakelijk Frans ervoor dat je professioneel kunt communiceren in de Franse taal.

Voordelen op een rij

  • Met de cursus zakelijk Frans versterk je jouw business
  • Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
  • Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau (volgens CEFR) en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
  • We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
  • We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en gecertificeerde taaltrainers

Inschrijven of meer informatie opvragen kan op Flow Learning Academy

De taalcursus zakelijk Frans wordt georganiseerd door ons zusterbedrijf Flow Learning Academy.

Bekijk via onderstaande button vind je meer informatie over de cursus en kun je je inschrijven op Flow Learning Academy.

Schrijf je in voor deze cursus
Gratis brochure aanvragen

De planning

Samen met de trainer of een projectmanager van Flow Languages wordt de planning gemaakt. Locatie, frequentie en andere details kunnen nu worden besproken. Alle afspraken worden online in een handig systeem geplaatst, zodat je altijd kunt kijken wanneer je de volgende training hebt staan.

De training

Nu begint het echte werk. De nadruk ligt op onderdelen die jullie samen hebben vastgesteld. Of het nu gaat om makkelijker praten, doeltreffender rapporten schrijven of mails opstellen; we zorgen ervoor dat je echt gaat leren. De trainer zorgt dat jij actief blijft: met uitdagende oefeningen, een spiegel die je wordt voorgehouden en geduldige uitleg wordt jouw taalgevoel grondig geactiveerd. De taalsessies zijn intensief, maar boeiend en leerzaam.

Na de training

Na de lessen waarin je jezelf echt hebt uitgedaagd, volgt een evaluatie en voortgangsrapport. Waar stond je toen je begon, en waar ben je nu? Heb je bereikt wat je wilde bereiken of wil je eigenlijk nog meer gaan uitdiepen? De trainer van Flow verzorgt een gedetailleerd rapport met aanbevelingen voor de toekomst. Maar daar stopt het niet. Bij het Flow Gold-pakket zijn twee ‘opfrisuren’ inbegrepen en bij het Flow Platinum-pakket zelfs 5 opfrisuren: samen met de trainer ga je na een tijdje nog even aan de slag om op te frissen wat je hebt geleerd. Misschien na die drie weken vakantie? Of wellicht nét voor die ontzettend belangrijke meeting? Dat kan net het verschil maken.

Silver

Zakelijke taaltraining

€ 1500,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
8 lessen van 2 uur
Meer informatie

Gold

Zakelijke taaltraining

€ 2.950,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
2 opfrisuren
Meer informatie

Platinum

Zakelijke taaltraining

€ 4.500,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
25 lessen van 2 uur
5 opfrisuren
Meer informatie

Maatwerk nodig?

Vanzelfsprekend kunnen we ook een offerte voor een taaltraining voor jou of je organisatie maken die nog flexibeler is. Als er bijvoorbeeld meer mensen in een groep zitten of je wil overleggen hoe je verschillende niveaus kunt laten samenwerken. We denken heel graag met je mee!

Bespreek de mogelijkheden