FAQ items aan het laden...

Cursus zakelijk Italiaans

Taal als identiteit
Italië is voor Nederland een belangrijke partner op het gebied van kunst, design, mode en muziek. Wereldwijd zijn er ongeveer 63 miljoen mensen die Italiaans spreken. Voor veel Italianen is taal een deel van hun identiteit. Des te belangrijker dus om tegemoet te komen aan hun wensen. Het Italiaans kent echter veel dialecten, wat het communiceren met je zakelijke connecties bemoeilijkt. Met onze cursus zakelijk Italiaans leer je Italiaans op maat: wil je je focussen op schrijf- of spreekvaardigheid of juist een specifiek vakjargon aanleren? Geen probleem!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Italië is momenteel de zesde belangrijkste handelspartner van Nederland. Om je kansen op deze zakelijke markt nog meer te vergroten, is het van groot belang om je te verdiepen in de taal. Dit schept vertrouwen en bovendien laat jij zien dat je je hebt willen verdiepen in je zakenpartner: pluspunten gegarandeerd! Daarbij komt in deze cursus zakelijk Italiaans ook – indien gewenst- een stukje Italiaanse cultuur en omgangsvormen aan bod. Italianen communiceren over het algemeen bijvoorbeeld veel minder direct dan Nederlanders: ze gebruiken meer bijvoeglijke naamwoorden en er wordt meer beeldend en omschrijvend gesproken en geschreven. Nog een snelle tip: zorg ervoor dat je goed voor de dag komt – fare una bella figura. Italianen kunnen een zorgvuldig gekozen outfit waarderen: het laat zien dat de afspraak belangrijk voor je is.

Na een intake waarin we de precieze wensen en het taalniveau van de deelnemers vaststellen, stellen we een maatwerktraining op. Met onze taaltraining word je zeker verliefd op de melodieuze Italiaanse taal!

Voordelen op een rij

  • Met de cursus zakelijk Italiaans versterk je jouw business
  • Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
  • Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau (volgens CEFR) en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
  • We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
  • We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en ervaren taaltrainers

Inschrijven of meer informatie opvragen kan op Flow Learning Academy

De taalcursus zakelijk Engels wordt georganiseerd door ons zusterbedrijf Flow Learning Academy.

Bekijk via onderstaande button vind je meer informatie over de cursus en kun je je inschrijven op Flow Learning Academy.

Schrijf je in voor deze cursus
Gratis brochure aanvragen

De planning

Samen met de trainer of een projectmanager van Flow Languages wordt de planning gemaakt. Locatie, frequentie en andere details kunnen nu worden besproken. Alle afspraken worden online in een handig systeem geplaatst, zodat je altijd kunt kijken wanneer je de volgende training hebt staan.

De training

Nu begint het echte werk. De nadruk ligt op onderdelen die jullie samen hebben vastgesteld. Of het nu gaat om makkelijker praten, doeltreffender rapporten schrijven of mails opstellen; we zorgen ervoor dat je echt gaat leren. De trainer zorgt dat jij actief blijft: met uitdagende oefeningen, een spiegel die je wordt voorgehouden en geduldige uitleg wordt jouw taalgevoel grondig geactiveerd. De taalsessies zijn intensief, maar boeiend en leerzaam.

Na de training

Na de lessen waarin je jezelf echt hebt uitgedaagd, volgt een evaluatie en voortgangsrapport. Waar stond je toen je begon, en waar ben je nu? Heb je bereikt wat je wilde bereiken of wil je eigenlijk nog meer gaan uitdiepen? De trainer van Flow verzorgt een gedetailleerd rapport met aanbevelingen voor de toekomst. Maar daar stopt het niet. Bij het Flow Gold-pakket zijn twee ‘opfrisuren’ inbegrepen en bij het Flow Platinum-pakket zelfs 5 opfrisuren: samen met de trainer ga je na een tijdje nog even aan de slag om op te frissen wat je hebt geleerd. Misschien na die drie weken vakantie? Of wellicht nét voor die ontzettend belangrijke meeting? Dat kan net het verschil maken.

Silver

Zakelijke taaltraining

€ 1500,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
8 lessen van 2 uur
Meer informatie

Gold

Zakelijke taaltraining

€ 2.950,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
2 opfrisuren
Meer informatie

Platinum

Zakelijke taaltraining

€ 4.500,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
25 lessen van 2 uur
5 opfrisuren
Meer informatie