Loading...

Cursus zakelijk Italiaans

Taal als identiteit
Italië is voor Nederland een belangrijke partner op het gebied van kunst, design, mode en muziek. Wereldwijd zijn er ongeveer 63 miljoen mensen die Italiaans spreken. Voor veel Italianen is taal een deel van hun identiteit. Des te belangrijker dus om tegemoet te komen aan hun wensen. Het Italiaans kent echter veel dialecten, wat het communiceren met je zakelijke connecties bemoeilijkt. Met onze cursus zakelijk Italiaans leer je Italiaans op maat: wil je je focussen op schrijf- of spreekvaardigheid of juist een specifiek vakjargon aanleren? Geen probleem!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Italië is momenteel de zesde belangrijkste handelspartner van Nederland. Om je kansen op deze zakelijke markt nog meer te vergroten, is het van groot belang om je te verdiepen in de taal. Dit schept vertrouwen en bovendien laat jij zien dat je je hebt willen verdiepen in je zakenpartner: pluspunten gegarandeerd! Daarbij komt in deze cursus zakelijk Italiaans ook – indien gewenst- een stukje Italiaanse cultuur en omgangsvormen aan bod. Italianen communiceren over het algemeen bijvoorbeeld veel minder direct dan Nederlanders: ze gebruiken meer bijvoeglijke naamwoorden en er wordt meer beeldend en omschrijvend gesproken en geschreven. Nog een snelle tip: zorg ervoor dat je goed voor de dag komt – fare una bella figura. Italianen kunnen een zorgvuldig gekozen outfit waarderen: het laat zien dat de afspraak belangrijk voor je is.

Na een intake waarin we de precieze wensen en het taalniveau van de deelnemers vaststellen, stellen we een maatwerktraining op. Met onze taaltraining word je zeker verliefd op de melodieuze Italiaanse taal!

Voordelen op een rij

– Met de cursus zakelijk Italiaans versterk je jouw business
– Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
– Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau (volgens CEFR) en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
– We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
– We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en ervaren taaltrainers

Liever een particuliere taalcursus?

Taalcursus Italiaans

Direct inschrijven of meer informatie opvragen

reCAPTCHA is required.
Gratis brochure aanvragen