FAQ items aan het laden...

Cursus zakelijk Spaans

Meer dan een vakantieland
Menigeen heeft wel eens vakantie gevierd aan de Costa Brava of de Costa del Sol. Maar Spanje is meer dan een heerlijk vakantieoord: het is tevens een belangrijke partner op economisch en politiek gebied. Het Spaans is na het Engels bovendien de belangrijkste taal in de westerse wereld. In totaal spreken ongeveer 400 miljoen mensen deze prachtige taal. Het aantal mensen dat Spaans spreekt neemt zelfs nog altijd toe! Flow Languages helpt jou met deze cursus zakelijk Spaans in de communicatie met je Spaanse klanten, leveranciers en collega’s, of gewoon tijdens de vakantie!

Flow Languages staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Investeren in een goed zakelijk contact

Om succesvol zaken te doen in Spanje is het belangrijk om te investeren in je buitenlandse relaties. Dit doe je onder andere door je te verdiepen in de taal. Spaanstaligen stellen het bijzonder op prijs als je in hun eigen taal met ze communiceert: je hebt dan nét even een streepje voor. We kunnen je in deze cursus zakelijk Spaans – desgewenst – ook voorbereiden op de zakelijke Spaanse cultuur, zodat je goed voor de dag komt. In Spanje is het bijvoorbeeld erg belangrijk om veel en direct contact te hebben met je zakenpartner(s). Spanjaarden investeren graag – ook in de zakelijke wereld – in een goede persoonlijke relatie. Als je hier rekening mee houdt en op inspeelt, dan is dit dé sleutel tot succes in de Spaanse zakenwereld.

Na een intake waarin we de precieze wensen en het taalniveau van de deelnemers vaststellen, stellen we een maatwerktraining op. Flow Languages tilt jouw Spaans naar een hoger niveau!

Voordelen op een rij

  • Met de cursus zakelijk Spaans versterk je jouw business
  • Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling
  • Door middel van een intake achterhalen we je huidige taalniveau (volgens CEFR) en je gewenste doelstellingen, zodat we gericht en op maat te werk kunnen gaan
  • We zorgen voor een transparant en helder cursusbeeld
  • We werken enkel met enthousiaste, ondernemende en ervaren taaltrainers

Inschrijven of meer informatie opvragen kan op Flow Learning Academy

De taalcursus zakelijk Spaans wordt georganiseerd door ons zusterbedrijf Flow Learning Academy.

Bekijk via onderstaande button vind je meer informatie over de cursus en kun je je inschrijven op Flow Learning Academy.

Schrijf je in voor deze cursus
Gratis brochure aanvragen

De planning

Samen met de trainer of een projectmanager van Flow Languages wordt de planning gemaakt. Locatie, frequentie en andere details kunnen nu worden besproken. Alle afspraken worden online in een handig systeem geplaatst, zodat je altijd kunt kijken wanneer je de volgende training hebt staan.

De training

Nu begint het echte werk. De nadruk ligt op onderdelen die jullie samen hebben vastgesteld. Of het nu gaat om makkelijker praten, doeltreffender rapporten schrijven of mails opstellen; we zorgen ervoor dat je echt gaat leren. De trainer zorgt dat jij actief blijft: met uitdagende oefeningen, een spiegel die je wordt voorgehouden en geduldige uitleg wordt jouw taalgevoel grondig geactiveerd. De taalsessies zijn intensief, maar boeiend en leerzaam.

Na de training

Na de lessen waarin je jezelf echt hebt uitgedaagd, volgt een evaluatie en voortgangsrapport. Waar stond je toen je begon, en waar ben je nu? Heb je bereikt wat je wilde bereiken of wil je eigenlijk nog meer gaan uitdiepen? De trainer van Flow verzorgt een gedetailleerd rapport met aanbevelingen voor de toekomst. Maar daar stopt het niet. Bij het Flow Gold-pakket zijn twee ‘opfrisuren’ inbegrepen en bij het Flow Platinum-pakket zelfs 5 opfrisuren: samen met de trainer ga je na een tijdje nog even aan de slag om op te frissen wat je hebt geleerd. Misschien na die drie weken vakantie? Of wellicht nét voor die ontzettend belangrijke meeting? Dat kan net het verschil maken.

Silver

Zakelijke taaltraining

€ 1500,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
8 lessen van 2 uur
Meer informatie

Gold

Zakelijke taaltraining

€ 2.950,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
2 opfrisuren
Meer informatie

Platinum

Zakelijke taaltraining

€ 4.500,-

Intakegesprek met de trainer
Plan met doelstellingen
Online voortgangoverzicht
Lesvoorbereiding
Begeleiding door Flow
Afsluitend rapport en aanbeveling
Certificaat van deelname
25 lessen van 2 uur
5 opfrisuren
Meer informatie

Maatwerk nodig?

Vanzelfsprekend kunnen we ook een offerte voor een taaltraining voor jou of je organisatie maken die nog flexibeler is. Als er bijvoorbeeld meer mensen in een groep zitten of je wil overleggen hoe je verschillende niveaus kunt laten samenwerken. We denken heel graag met je mee!

Bespreek de mogelijkheden