FAQ items aan het laden...

Brochure opmaken

Wil je een nieuw product op de markt brengen en het introduceren door middel van een brochure? Of ga je naar een internationale beurs en wil je je daar uitgebreid en goed presenteren met een meertalige folder? Geen probleem! Wij kunnen de brochure voor je opmaken en de vertalingen in de originele lay-out plaatsen. Zo zorgen we ervoor dat je huisstijl intact blijft, en je altijd en in alle talen herkenbaar bent voor je klanten.

Flow Languages staat voor kwaliteit en een korte doorlooptijd

Wanneer wij je brochure opmaken houden wij altijd rekening met het font dat normaal gesproken in je brochures wordt gebruikt, en we zorgen ervoor dat je tekst goed overkomt in de lay-out. Uiteraard houden we ook bij het vertalen van je tekst rekening met je huisstijl, het jargon en het vakgebied dat de brochure betreft. Het vertalen van wervende, commerciële (brochure)teksten vraagt om meer creativiteit dan enkel het exact omzetten van elk woord. Wij zetten voor deze opdrachten dan ook alleen vertalers in die in staat zijn de doelgroep te doorgronden en het taalgebruik daarop aan te passen. Alleen op die manier houdt jouw boodschap dezelfde overtuigingskracht.

Sommige talen nemen meer ruimte in dan andere. Zo kan bijvoorbeeld een Franse of Spaanse vertaling in omvang wel eens flink afwijken van de betreffende brontekst. Andere talen zijn daarentegen weer beknopter, waardoor minder ruimte nodig is. In de meeste gevallen speelt de tekstlengte niet zo’n rol wanneer wij een brochure opmaken. Indien er wel sprake is van beperkte tekstvakken, in bijvoorbeeld een handleiding of catalogus, dan zullen wij ernaar streven de tekst in te passen in de beschikbare ruimte door bijvoorbeeld de lettergrootte aan te passen. Mocht dit niet helpen, dan zullen we samen met jou naar een oplossing zoeken.

Daarnaast houden we per klant een database bij waarin alle vertalingen geplaatst worden. Door middel van deze vertaalgeheugens kan de betreffende terminologie consistent en correct gebruikt worden. Zo bieden wij vertalingen waar je op kunt vertrouwen!

Contact us

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen