FAQ items aan het laden...

Vertaalbureau Tilburg

Sinds 1984 zijn wij als vertaalbureau in regio Tilburg gevestigd. Geen tekstsoort is ons onbekend, geen talencombinatie onmogelijk en geen branche ons vreemd dankzij onze decennialange ervaring in de vertaalbranche. Wil je een vertaling van je persbericht, webteksten, een mailing of je brochuretekst? Geen enkel probleem! Gaat het om het vertalen naar het Engels, Sloveens, Chinees of Russisch? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Flow Languages staat voor kwaliteit en een korte doorlooptijd

Kwaliteitsgarantie

Het ISO-keurmerk 17100:2015 (KIWA-certificering) dat wij voeren mag beschouwd worden als de beste kwaliteitsgarantie in de vertaalbranche. Ons vertaalbureau in regio Tilburg levert altijd de hoogste kwaliteit vertalingen, omdat wij en onze vertalers werken volgens de eisen en normen die dit keurmerk stelt. Om onze kwaliteit te kunnen garanderen werken wij volgens het nativespeakerprincipe: elke tekst wordt vertaald door een moedertaalspreker. De vertalers kent de betreffende taal hierdoor door en door, waardoor de vertalingen gemakkelijk en correct gelokaliseerd kunnen worden. Er wordt rekening gehouden met specifieke communicatieve conventies die gelden, en de tekst wordt aangepast aan de cultuur van het betreffende land indien nodig. Bovendien zijn al onze vertalers specialist in een bepaald vakgebied: het vertalen een technische handleiding vereist namelijk andere voorkennis en het gebruik van een ander jargon dan het vertalen van een wervende brochuretekst. Daarnaast hebben al onze projectmanagers een taalopleiding afgerond en zorgen ze altijd voor een extra kwaliteitscontrole van elke vertaling voor levering.

Door de jaren hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid: waar we ruim dertig jaar geleden klein zijn begonnen als vertaalbureau in regio Tilburg, zijn we nu uitgegroeid een toonaangevend en internationaal opererend vertaalbureau. Naast ons vertaalwerk bieden we ook copywriting, dtp, ondertitelingen, tolkdiensten en taaltrainingen aan. Flow Languages is jouw totaalpartner voor tekst en taal.

Contact us

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen

“Wij werken al vijf jaar met Flow Languages. Soms hebben we bijna wekelijks vertaalopdrachten vanuit het Engels naar het Duits, Nederlands of Spaans. Wij zijn erg blij met onze samenwerking met Flow Languages, omdat ze altijd een consistent en goed resultaat leveren. Eva stuurt altijd een bevestiging van ontvangst en levert heel snel de opdrachten aan. Voor ons als tuinbouwbedrijf, is het belangrijk dat de vertaler “onze” gespecialiseerde taal spreekt en dat is bij Flow Languages absoluut het geval.”

Dasha Koptina, Ludvig Svensson