Terugblik taal- en cultuurreis Florence 2019

In mei 2019 bezochten we voor de derde keer Florence voor onze taal- en cultuurreis. Met een gezellige, zeer gemengde groep vlogen we naar de Toscaanse hoofdstad. We begonnen de donderdag met een welkomstdrankje en een heerlijk diner. Op vrijdag gingen we echt starten! Met lessen in een echt palazzo uit de Renaissance waren de vier ochtenden goed gevuld. Omdat er twee verschillende niveaus waren, konden we ook in twee groepen lesgeven. Na de ochtendlessen voegden we de groepen samen en vervolgden we de rest van de dag met een lunch en culturele activiteiten.

Wat eerdere deelnemers over de reis vertellen:

“Het was een geweldig en onvergetelijk weekend. Wat een geweldige manier om Rome te leren kennen. Door jullie enthousiasme voelde ik me er thuis. Ik ben erg enthousiast over deze reis en ik zou het iedereen aanbevelen.”

Johan Timmermans

“De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen maar verhalen over het dure, toeristische Rome. Ik heb dit gelukkig anders ervaren, dankzij hun inbreng de leukste plekken gezien.”

Angela Boeije

“Sterk punt van de reis? De sfeer! Wat doen jullie dit goed. Ik kreeg vanaf het begin het gevoel dat ik mezelf kon zijn en blijven.

Goede combi van lesgeven en het rondleiden door Florence.” – Hendri Schreuders

Hendri Schreuders

“Goede begeleiding, prettige taalles, de verhouding van taal en cultuur, de kennismaking van te voren in Den Bosch, fijne sfeer, geweldige fijne groep, genoeg ruimte om je eigen ding te doen. Heerlijke wijn en olijfolieproeverij. ” – Ansje de Ruijter

Ansje de Ruijter

Hoogtepunten van de reis:

Zo bezochten we op vrijdag de unieke binnenstad met een rondleiding, afgesloten met een olijfolieproeverij. Heel bijzonder om zoveel verschillende smaken te ontdekken. Op zaterdag wandelden we door het Uffizi, het grootste Renaissance-museum ter wereld, met ongekende hoogtepunten uit het artistieke leven van Michelangelo, Leonardo da Vinci en Botticelli.

De zondag was intensief met een interessante en interactieve tocht door de stad en een afsluitend diner met uiteraard de Bistecca alla fiorentina. Op maandag overzagen we de stad en sloten we in de avond de taal- en cultuurreis af met, uiteraard, een Napolitaanse pizza.

Heerlijk weer. Fijn gezelschap. Geweldig eten. Prachtige monumenten en de mooiste taal van de wereld. Het was echt onvergetelijk en zeker voor herhaling vatbaar.

En dat gaan we dus ook doen! Wil jij mee naar Florence? Dat kan: we gaan met Pinksteren in 2020 terug! Of wil je de Eeuwige Stad Rome wel eens zien onder begeleiding van Flow Languages? Dat kan uiteraard ook: in het eerste  weekend van oktober 2020 gaan we naar Rome. Meer weten? Kijk dan op een van de onderstaande linkjes of meld je direct aan!

Taalreis Rome 2020
Taalreis Florence 2020

Direct inschrijven of meer informatie opvragen

reCAPTCHA is required.
Gratis brochure aanvragen
Neem contact op

Bekijk de foto’s: