Taal- en cultuurreis Rome
2 t/m 5 oktober 2020

Flow Languages gaat ook in het najaar van 2020 weer naar Italië. Van 2 t/m 5 oktober 2020 gaan we terug naar Rome. Naast de lessen van vrijdagochtend tot en met maandagmiddag, maak je uitstapjes naar het Pantheon, het Colosseum en uiteraard de Vaticaanse Musea of de Galleria Borghese*. We gaan Rome écht ontdekken!

Als je aan Italië denkt, denk je aan Rome. De Italiaanse hoofdstad heeft alles: klassieke grandeur, pracht en praal van de Renaissance en barok en een bruisend nachtleven. Je kunt er geweldig eten, maar alleen met een ijsje flaneren door de oude, levendige straten is ook al een belevenis op zich. In de avond langs de iconische Trevi-fontein wandelen of je vergapen aan het fantastische Sint-Pietersplein of de vele kerken die Rome kent. Rome is een must see en wat is er nu leuker dan dat te combineren met de mooiste taal van de wereld?

Wat eerdere deelnemers over de reis vertellen:

“Ik heb 100% genoten van de hele reis. Pina en Boudewijn – mede dankzij jullie inzet en enthousiasme en professionele lessen is het voor mij een onvergetelijke reis geweest die ik iedereen kan aanraden. Dank jullie en complimenten voor het programma en de organisatie.”

Franka van der Helm

“Het was een geweldig en onvergetelijk weekend. Wat een geweldige manier om Rome te leren kennen. Door jullie enthousiasme voelde ik me er thuis. Ik ben erg enthousiast over deze reis en ik zou het iedereen aanbevelen.”

Johan Timmermans

“De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen maar verhalen over het dure, toeristische Rome. Ik heb dit gelukkig anders ervaren, dankzij hun inbreng de leukste plekken gezien.”

Angela Boeije

“De taal- en cultuurreis was ECHT IETS VOOR MIJ :-).  Ik heb er zeer van genoten, zowel van het lesgedeelte, als van het culturele deel.”

Rita Van Tendeloo

Meer informatie en inschrijven op Flow Learning Academy

Deze taalreis wordt georganiseerd door ons zusterbedrijf Flow Learning Academy. Bekijk via onderstaande button meer informatie over de reis en schrijf je in op Flow Learning Academy.

Lees meer over de taalreis naar Rome
Direct inschrijven

Reisprogramma

Wat gaan we precies doen? Het programma zie je in grote lijnen hieronder. Tijdens de 4 dagen intensieve praktijkles midden in de stad nemen we je mee langs de vele monumenten die Rome rijk is!

  • Inspirerende, interactieve lessen in het centrum, inclusief lesmateriaal;

  • O.a. bezoek aan de Sixtijnse kapel of Galleria Borghese, een wijnproeverij en een koffieworkshop*

  • Les van ervaren docenten Italiaans;

  • De perfecte combinatie tussen taal en cultuur;

  • De mogelijkheid om alles wat je leert direct in de praktijk te brengen;

  • Intensieve begeleiding van het team van Flow Languages.

Vrijdag 2-10

10.00 – 13.00 Taallessen
13.30 – 14.30 Lunch
14.30 – 17.30 Rondleiding door Rome
17.30 – 19.30 Wijnproeverij
19.30 – Diner

Zaterdag 3-10

10.00 – 13.00 Taallessen
13.30 – 14.30 Lunch
14.30 – 17.30 Bezoek museum
17.30 – Vrije avond

Zondag 4-10

10.00 – 13.00 Taallessen
13.30 – 14.30 Lunch
14.30 – 18.00 Interactieve puzzeltocht
door Rome
19.00 – Diner

Maandag 5-10

10.00 – 13.00 Taallessen
13.30 – 14.30 Lunch
14.30 – 16.30 Koffie- en
ijsworkshop
17.00 – 19.00 Aperitivo
19.00 – Diner

* Programma onder voorbehoud

De kosten voor de overnachtingen, vluchten, de lunch en het diner zijn niet inbegrepen in de prijs. Wil jij dat we de overnachtingen en de vluchten ook voor je regelen? Dat kan! Ga dan voor ons ‘Dolce far niente’-pakket: vlucht, hotel, lessen en excursies voor € 1100. De enige kosten die je dan nog hebt zijn eigen uitgaven en de maaltijden en drankjes.

Wil je liever alles zelf regelen? Nessun problema: dan betaal je € 400 en daarvoor krijg je de lessen plus alle excursies. Vanzelfsprekend is de persoonlijke, gezellige en uiterst deskundige begeleiding altijd inbegrepen.

Basis

Taal- en cultuurreis Rome

€ 400,-

Inspirerende interactieve lessen in het centrum
O.a. bezoek aan de Sixtijnse kapel/Galleria Borghese en een wijnproeverij
Les van ervaren docenten Italiaans
Intensieve begeleiding van het team van Flow Languages
Geschikt voor beginners en gevorderden
Vlucht
Overnachtingen

Lunch en diner niet inbegrepen

Inschrijven

All-in

Taal- en cultuurreis Rome

€ 1100,-

Inspirerende interactieve lessen in het centrum
O.a. bezoek aan de Sixtijnse kapel/Galleria Borghese en een wijnproeverij
Les van ervaren docenten Italiaans
Intensieve begeleiding van het team van Flow Languages
Vlucht
Overnachtingen
Geschikt voor beginners en gevorderden

Lunch en diner niet inbegrepen

Inschrijven

De docenten

Hallo en welkom in Italië! Wij gaan jullie rondleiden in Rome, de hoofdstad van Italië en boordevol geschiedenis! Ook gaan we jullie Italiaans leren en meer vertellen over de prachtige cultuur van dit land.

Pina is geboren en getogen in Italië en heeft een Italiaanse vader en Nederlandse moeder. Daardoor spreekt ze zowel Nederlands als Italiaans. Momenteel woont ze in Ancona, in de regio Le Marche. Boudewijn studeerde Italiaanse taal- en letterkunde, dus spreekt daardoor ook een aardig woordje over de grens. We vinden het heerlijk jullie in Rome te ontvangen!

Meer informatie

Ga jij met Flow Languages deze unieke taal- en cultuurreis naar Italië meemaken?

Laat het dan snel weten, want we hebben plek voor maximaal 10 personen.

A presto!

Bekijk hier de terugblik op de vorige reis
Gratis brochure aanvragen
Neem contact op

“In één weekend hebben jullie mijn nieuwsgierigheid naar Italië om weten te gooien naar een fascinatie en liefde vóór Italië. Die maakt dat ik het land beter wil leren kennen en de taal nog beter wil leren kennen. De combinatie van taalles, het onderdompelen in de cultuur en een fijne vibe tijdens je verblijf maken het zo waardevol.”

Arnold Reyneveld