Terugblik taal- en cultuurreis Rome 2019

Begin oktober 2019 ging Flow Languages voor de derde keer naar Rome voor onze taal- en cultuurreis. De groep was groot: met 9 deelnemers gingen we naar de Italiaanse hoofdstad. Na een voorspoedige reis begonnen we de donderdagavond met een welkom en een eerste kennismaking met alle deelnemers. Op vrijdag begonnen de lessen: elke ochtend hadden we interessante taallessen in de wijk bij het Campo de’ Fiori. De dag werd vervolgd met een boeiende stadstocht door de Romeinse binnenstad, langs het Piazza Navona en het Pantheon en uiteraard werd ook het Colosseum en de diverse fora aangedaan. De wijnproeverij na afloop was een perfecte afsluiter van de dag.

Wat eerdere deelnemers over de reis vertellen:

“De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen maar verhalen over het dure, toeristische Rome. Ik heb dit gelukkig anders ervaren, dankzij hun inbreng de leukste plekken gezien.”

Angela Boeije

“Ik heb 100% genoten van de hele reis. Pina en Boudewijn – mede dankzij jullie inzet en enthousiasme en professionele lessen is het voor mij een onvergetelijke reis geweest die ik iedereen kan aanraden. Dank jullie en complimenten voor het programma en de organisatie.”

Franka van der Helm

“Het was een geweldig en onvergetelijk weekend. Wat een geweldige manier om Rome te leren kennen. Door jullie enthousiasme voelde ik me er thuis. Ik ben erg enthousiast over deze reis en ik zou het iedereen aanbevelen.”

Johan Timmermans

“De taal- en cultuurreis was ECHT IETS VOOR MIJ :-).  Ik heb er zeer van genoten, zowel van het lesgedeelte, als van het culturele deel.”

Rita Van Tendeloo

Hoogtepunten van de reis:

Op zaterdag bezochten we (in twee groepen) twee musea: de Vaticaanse Musea en de Galleria Borghese. Wat een prachtige en unieke meesterwerken hebben we gezien. De groep van de Vaticaanse musea kon zelfs aansluiten bij een mis in de Sint Pieter door de paus zelf. Heel uniek. Op zondag doorkruisten we de stad en zagen we andere hoogtepunten als de Spaanse Trappen, de Trevi-fontein, de Engelenburcht en op zondag maakten we traditiegetrouw zelf koffie en aten we in de avond in de befaamde ghetto van Rome: een aanrader!

Wat een reis. Met een hechte groep, heerlijk weer, veel lachen en veel wandelen was ook deze reis zeer geslaagd. Rome blijft een unieke stad en een ongeëvenaarde belevenis.

En ja, dat betekent dat we ook in 2020 weer teruggaan! Wil jij dit ook eens meemaken? Goed nieuws: het eerste weekend van oktober 2020 gaan we naar Rome terug! Wil je liever naar Florence: dat kan uiteraard ook: met Pinksteren in 2020 gaan we naar de hoofdstad van Toscane. Meer weten? Kijk dan op een van de onderstaande linkjes of meld je direct aan!

Taalreis Rome 2020
Taalreis Florence 2020

Direct inschrijven of meer informatie opvragen

reCAPTCHA is required.
Gratis brochure aanvragen
Neem contact op

Bekijk de foto’s: