FAQ items aan het laden...

Vertaalbureau

Vertalen is onze langstlopende activiteit. Dankzij onze decennialange ervaring is geen branche ons vreemd, geen tekstsoort onbekend en geen talencombinatie te gek. Een brochure naar het Engels vertalen; een bouwtekening naar het Pools; een contract vanuit het Chinees; een bijsluiter naar het Arabisch: wij verzorgen het allemaal. Ook voor grote, meertalige vertaalprojecten ben je bij ons vertaalbureau aan het beste adres.

Waarom zakendoen met Flow Languages?

Kwaliteit

Het uitgangspunt van ons vertaalbureau is dat een vertaling altijd zo snel mogelijk in het bezit van de klant moet zijn, zonder daarbij de beloofde kwaliteit uit het oog te verliezen.

Tekst vertalen

Wij vertalen allerlei soorten teksten naar elke gewenste taal. Technisch, juridisch, commercieel? Geen probleem voor ons vertaalbureau. Daarbij staat het nativespeakerprincipe altijd centraal: elke tekst wordt vertaald door een moedertaalspreker die bovendien specialist is in het betreffende vakgebied. Concreet houdt dit dus in dat wij dagelijks werken met vertalers over de hele wereld: stuk voor stuk professionals die voldoen aan de eisen van de Europese norm voor vertaaldiensten. Vertalen kunnen we bovendien met behulp van en in vele verschillende bestandsformaten. Rechtstreeks in jouw CMS vertalen? Ook dat is geen probleem!

Extra correctieronde

Om onze kwaliteit te waarborgen, zorgen wij altijd voor een extra kwaliteitscontrole vóór levering. Een revisor, die over deskundige kennis beschikt over de bron- en doeltaal, onderwerpt de vertaling vóór aflevering nog eens aan een extra correctieronde. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze vertalingen waarborgen: hét voordeel van samenwerken met ons vertaalbureau.

Vertalingen op locatie (outsourcen)

Heb je gedurende een bepaalde periode veel vertaalwerk naar een specifieke taal? Wellicht is het dan handiger als een vertaler een poosje bij je op kantoor komt werken. Dankzij ons uitgebreide, wereldwijde netwerk zijn wij altijd in staat de juiste match te vinden.

Neem direct contact op

reCAPTCHA is required.
Offerte aanvragen

“Via Sunware werk ik als Marketing- & Communicatiemanager nu al zo’n 2,5 jaar met Flow Languages voor het vertalen van een legio aan teksten gedurende het hele jaar. Wat ik zo prettig vind is dat Flow een echt allround bureau is. Van socialmediacopy’s (B2C) en blogs tot teksten voor B2B-uitnodigingen en catalogusteksten: niks is te gek. Zakelijk of een beetje vlot geschreven; onze wensen worden altijd perfect in praktijk gebracht.

De snelle service is toch wel de allergrootste pré. Vaak hebben wij last minute nog iets nodig en dat is nooit een probleem bij Flow. Aanlevering gebeurt altijd op afgesproken data of zelfs nog eerder. Kortom, een erg prettig bureau om mee samen te werken!”

Sandy van de Ven, Sunware

“Al meer dan 6 jaar is FLOW voor The Hague Marketing Bureau een gewaardeerd partner. Snel, betrouwbaar en, minstens zo belangrijk, FLOW denkt mee!”

Mirjam Ruijters, The Hague Marketing Bureau

“As a Translation Manager for a Fortune 500 company, the main challenge is to meet countless expectations. Speed, competitive prices and effectiveness are only a few of them. But I personally see it as a matter of People!

Flowlanguages BV excels on this key aspect, as you will always find passionate professionals with the right know-how for your company. With Flowlanguages BV, each individual’s passion will play a key role in your content “culturalization” going beyond plain translation.”

Gaetano Nuvoletta, Translation manager at Owens Illinois